Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2017. 10:03h.

Denuncien assetjament de professors a fills de guàrdies civils

"Estaràs content amb el que va fer el teu pare ahir"

Denuncien assetjament de professors a fills de guàrdies civils

Un professor de l'institut El Palau, a Sant Andreu de la Barca, va retreure a un nen davant de tota la classe que "estaràs content amb el que va fer el teu pare ahir", segons informa El País. "Avui no puc donar-vos la classe com sempre. Estem molt afectats. La ignorància de la Guàrdia Civil ha quedat en evidència. Només saben donar pals", va dir un altre docent als alumnes.

Molts alumnes del centre són fills d'agents del cos, la comandància és a 100 metres del centre. En la gegantina caserna hi viuen de manera permanent unes 200 famílies, un miler de persones en total.

"La meva filla va saltar. Té 15 anys i el seu caràcter. Jo li havia dit que tingués mà esquerra. Que les coses estaven tenses i que no s'alterés si li deien alguna cosa. Però no va poder contenir-se. Ella ha nascut a Catalunya. Va dir que allò era injust, que s'estava generalitzant i va preguntar si es podia marxar. Li van dir que toqués el dos”, explica Javier Fernández, que porta des de 1989 a Catalunya i des de 2003 a Sant Andreu.

Els mestres van comminar als nens a mostrar la seva repulsa per la violència policial de diumenge. Cinc d'ells es van negar i van cridar a les seves famílies, que els van passar a buscar. A la tarda, els pares es van reunir amb els dos caps d'estudis de l'institut, a qui van mostrar les seves queixes. "Hi va haver molts nens que no van tenir el valor de queixar-se. Van aguantar i només van trencar a plorar en arribar a casa", explica un agent.

Josep Anton Asín, director del Palau, va explicar ahir que "han estat diversos els pares que han mostrat les seves queixes pel que ha passat". "Ara estem recollint totes les versions i adoptarem les decisions adequades perquè el que ha passat no alteri la convivència, que aquí sempre ha estat bona".

Publicitat
Publicitat

79 Comentaris

Publicitat
#54 José, Vic, 15/10/2017 - 02:20

Deben echar a los tres docentes a la calle y una sanción ejemplar.

#53 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 04/10/2017 - 18:00

‘En diversos casos, els agents de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil van fer un ús excessiu i innecessari de la força i un ús perillós dels equips de control de disturbis, amb què van ferir centenars de manifestants pacífics’.

John Dalhuisen, director d’Amnistia Internacional per a Europa i Àsia Central.

#52 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 04/10/2017 - 17:46

El ministre, Finian McGrath, ha exigit al govern d’Irlanda que transmeti a l’ambaixador d’Espanya a Irlanda la seva condemna a la violència exercida per la policia espanyola durant la celebració del referèndum, que va deixar més de 800 ferits. Tanmateix, tant el primer ministre com el ministre d’afers exteriors s’han negat a intervenir-hi.

#51 Poble sec, BcnA, 04/10/2017 - 14:37

Sap algú els noms d aquests "professors. Illes fotos que es publiquin.
Y per part d Ensenyament suspensió sou
Per la Judicatura imputació per incitar al odi

#50 Jordi Perpinyà, Perpinyà (Catalunya), 04/10/2017 - 14:13

El diari francès 'Le Monde' porta aquest dimecres en portada el conflicte entre Catalunya i l'Estat espanyol amb la imatge del rei Felip VI i el titular "Catalunya: Espanya a punt d'implosionar".

#50.1 La hora de los egoístas, Bcn, 04/10/2017 - 15:53

Bajada el lunes de La Caixa y de Banco Sabadell del 5% aprox. Hoy estos dos bancos catalanes con perdidas del casi 6% y si contamos la pequeña subida de ayer del 1% siendo generosos , en tres días han perdido el 10% en bolsa y sin contar la fuga de depósitos que es espectacular.

in-da-pen-den....!

¡Salgan corriendo de los bancos catalanes!.

#50.2 Daniel, Barcelona, 04/10/2017 - 16:05

Jordi, otra vez manipulando?
Tu entras a esta pagina a informarte or a repetir y copiar/pegar consignas de ERC? Pero tu te has leido al Rius??? Tu lees algo de lo que se informa por aqui or solo eres otro Bot de la Generalitat?

http://confidencial.e-noticies .cat/error-de-calcul-amb-europ a-112862.html