Política · 17 de Novembre de 2021. 18:05h.

Denuncien discriminació al Baix Penedès

El PSC afirma que la comarca “se sent menystinguda” amb els Pressupostos

Denuncien discriminació al Baix Penedès

La diputada del PSC-Units, Dolors Carreras, ha denunciat al Parlament que “el Baix Penedès som una comarca que porta molts anys de creixement demogràfic. La població creix i les necessitats dels seus municipis i ciutadans augmenten i l'única cosa que no creix des de fa anys és la inversió per part de la Generalitat”.

“La comarca en aquests moments se sent menystinguda. Aquests pressupostos són insuficients i insolidaris. Insolidaris perquè només 6,3 milions en inversions i un 0,4 del pressupost estan destinats al Baix Penedès”, ha afegit.

Carreras ha considerat que una mesura urgent seria l'ampliació de l'Hospital Comarcal del Vendrell. Un hospital petit per donar servei a la població de la comarca sense oblidar l'augment d'estiu, Setmana Santa i festius. Ja no es pot assumir més, ni per part dels professionals sanitaris, ni per part dels usuaris. És insostenible”, ha sentenciat.

Per part seva, el conseller d'Economia Jaume Giró, ha acusat la diputada de “desinformació” i ha assegurat que “els pressupostos del 2022 tenen un import de més de 10 milions d'euros per al Baix Penedès. Això compara amb els 2 milions d'euros del 2020. Per tant, hi ha un increment molt important”. 

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat