Publicitat
Política · 16 de Juny de 2009. 17:11h.

Denuncien l'alcalde de Vic davant la fiscalia

Pel nomenament d'un cap de la Guàrdia Urbana

Denuncien l'alcalde de Vic davant la fiscalia

L'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal

Un ciutadà de Vic ha denunciat davant la Fiscalia Anticorrupció del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el nomenament de Lourdes Rota com a cap de la Guàrdia Urbana en substitució d'Antonio Surjo. En la denúncia, adreçada contra l'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, i els tinents d'alcalde Xavier Solà, Josep Rafús i Antoni Serrat, a més de la secretarìa de l'ajuntament osonenc, Marta Felip, i la mateixa Lourdes Rota, s'indica que els demandats "es van posar d'acord per dur endavant una estratègia que havia de culminar en la substitució del cap de la Guàrdia Urbana de Vic, Sr. Antonio Jurjo Sanmiguel, per una altra persona amb lligams d'amistat amb el Sr. Rafús, la Sra. Lourdes Rota Benito".

A l'escrit presentat davant la Fiscalia Anticorrupció, el demandant indica que "van dissenyar una estratègia comuna, amb maquinacions que s'havien de plasmar amb accions i omissions sincronitzades, cadascú d'ells dintre de la seva parcel·la de govern i que sumades havien d'assolir l'objectiu comú. Sens dubte podem dir que, de facto, van constituir una associació il·lícita per delinquir i les persones necessàries per aconseguir-ho eren a més de la Sra. Rota, el Sr. Lluís Bermúdez, que havia d'acompanyar la primera com a col·laborador a la nova organització".

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Company, Vic, 06/07/2010 - 22:54

Toni, no et mereixes el que t0han fet, però tu tampoc et mereixes el lloc que estàs ocuoant ara. No s'ha de tractar com una merda a tots els que no són de la teva colla, i tu no ets Deu ni ho saps tot com tu et creus.

#27 Sóc jo, vic, 06/07/2010 - 21:21

Professional?. No els hi demanis als de dins. Que no ens "tricornitzi" i busca't amics d'una altra "calanya". O tu ets pitjor?.

#26 jo, vic, 06/07/2010 - 21:15

Però Toni, com vols que et respectin amb la mena de gent que t'has buscat com a aliats. Ets coms ells? o pitjor.

#25 Jo, Vic, 06/07/2010 - 21:12

El Toni és un bon professional de cara a enfora, però amb els de dins és un "tricornitzador". Això només ho saben els que hi treballen amb ell. Excepte el seu "grupet".

#24 Jo (Vic), vic, 06/07/2010 - 20:43

Posats a escollir prefereixo que em "mossifiquin", ja que és el model més proper a la meva manera de veure la policia. En tot cas el que vull és que em "guardiaurbanitzin". Per últim, deixa't els teus amicis iper quan acabis de treballar.