Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2009. 15:58h.

Denuncien les subvencions de la Feria de Abril al Síndic

El Partit Republicà Català demana la "retirada immediata" dels ajuts

Denuncien les subvencions de la Feria de Abril al Síndic

Cartell de la Feria de Abril

El Partit Republicà Català (RC) ha sol.licitat al Síndic de Greuges que insti les diferents administracions a retirar de manera immediata totes les subvencions a la Feria de Abril de Barcelona.

El Partit Republicà Català ha enviat una instància al Síndic de Greuges sol.licitant-li que insti la Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona i Ajuntament de Barcelona "a retirar de forma urgent totes les subvencions atorgades a la Fecac per a la celebració de la Feria de Abril d'enguany atenent-nos al propi informe del Síndic al Parlament (2008) en que denunciava diferents irregularitats".

Ivan Condés, com a Portaveu creu que "s'han de retirar les subvencions ateses les nombroses irregularitats detectades any rera any (factures duplicades, atorgament d'exclusives al fill de l Sr Garcia Prieto, President de la Fecac, etc) i més tenint en compte les dues sentències condemnatòries (2005 i 2009) contra la Fecac". Des d'RC demanen que "aquestes mateixes quantitats s'atorguin a l'escola Bressola de la Catalunya Nord o a la Festa Medieval de Montblanc".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Marc, Montblanc, 04/05/2009 - 16:34

El Departament de Cultura va concedir 4.000€ a la festa medieval de Montblanc. Vergonyós. I avui el TN Comarques parlant de la Feria de Abril de Bonavista i res absolutament de Montblanc. Tresserras fes-t'ho mirar, ahir et van dir unes quantes veritats.

#11 catalâ, Mataro, 30/04/2009 - 21:50

Muchas gracias,Andaluz de Sevilla .,este es el pago que dais a Catalunya por haber dado trabajo y pan ,cuando llegasteis aqui sin ropa y con hambre ,gracias por ayudar a Catalunya desinteresadamente y gracias por cortar la mano que os dimos ,poca memoria

#10 Andaluz, Sevilla, 17/04/2009 - 07:00

Vamos a ver catalinos.Quereis la independencia de Cataluña y entre vuestros cuidadanos teneis a 1 millón de andaluces.Me río de ustedes que en vuestra querida cataluña se celebra la segunda feria más grande de España después de la de abril de Sevilla.

#9 Fran, Llinars, 16/04/2009 - 20:20

Suposso que al dir tot aixo que dieu es perque rebutjareu la part d´impostos que paguen els andalussos de Cat i que els ajuntaments i Generalitat recapta i que serveix per subvencionar el catalanisme ranci. i de pandereta.

#8 trucafort, Olot, 16/04/2009 - 19:39

A Catalunya cultura catalana. Prou de donar "cales" per els "amigos" del "soviet" del Baix LLobregat INDEPENDÈNCIA ARA