Publicitat
Política · 25 d'Abril de 2019. 22:40h.

Denuncien "tupinada" de Ciutadans a Sant Just

Dimiteix el coordinador i una part de la junta directiva

Denuncien "tupinada" de Ciutadans a Sant Just

El coordinador de l'agrupació de Ciutadans de Sant Just Desvern, Charles Ablett, ha denunciat que la formació taronja els hi ha imposat "a dit" la candidatura a les municipals i ha anunciat que ell i "l'aclaparadora majoria dels afiliats" a la localitat han sol·licitat la baixa del partit per aquest fet, que ha considerat una "tupinada".

"Lamentablement, ni jo, ni la immensa majoria dels afiliats i simpatitzants de Ciutadans de Sant Just Desvern podem donar suport a la candidatura que ens ha estat imposada a dit per a les eleccions municipals" ha manifestat al final del plenari.

El coordinador de l'agrupació ho ha considerat "una traïció a la voluntat molt majoritària de l'agrupació" que "en res reflecteix l'ideari centrista liberal progressista del partit ni els valors de transparència ni de democràcia interna que al·lega defensar el partit de Ciutadans".

"Per això tant jo, com a Coordinador, igual que part de la Junta Directiva i l'aclaparadora majoria dels afiliats de l'Agrupació de Ciutadans de Sant Just Desvern, hem sol·licitat la baixa del partit o el traspàs a una altra agrupació en senyal del nostre repulsa per la tupinada comesa" ha anunciat.

77865-adins.jpg

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 26/04/2019 - 13:20

En este pueblo y en Sant Joan Despi creo que hacía falta una buena limpia. Y lo digo sin acritud. Jua, jua, jua,...

#2 Jordi BR, L'H, 26/04/2019 - 12:38

La nueva politica

#1 Frank, Sant Joan Despí, 26/04/2019 - 09:32

El Matrix que a Sant Joan Despí.
Dimissió del coordinador i junta directiva.