Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2013. 14:39h.

Denuncien un dirigent de Ciutadans per "amenaces"

El partit al·lega que les acusacions contra el coordinador a Sabadell "no tenen cap sentit"

Denuncien un dirigent de Ciutadans per "amenaces"

Joan Garcia, al centre de la imatge

L'excol·laborador de Ciutadans, Joaquin Canales, ha denunciat el coordinador local del partit a Sabadell, Joan García, per presumptes amenaces. Canales, que mai no ha estat afiliat al partit, ha explicat a e-noticies que "vaig ser simpatitzant-col·laborador" de C's, i en aquest sentit assenyala que "vaig ser apoderat a les eleccions autonòmiques del 25 de novembre del 2012".

Segons el denunciant, el coordinador Joan Garcia va "amenaçar amb expulsar-me del partit" després de veure uns escrits seus a les xarxes socials on criticava el PSC, i en concret l'exregidora socialista Montserrat Capdevila. També l'hauria advertit amb fer-li "un seguiment", fet que el va portar a presentar la denuncia, argumenta.

Canales critica, però, que García "no fa res més que esquivar a la justícia" i en aquest sentit afirma que "portem dos ajornaments del judici", atès que la primera vista estava programada pel passat 23 d'octubre i la segona, també suspesa, estava fixada per aquest 5 de novembre.

Des de Ciutadans, tot i això, han indicat que la primera vista es va ajornar perquè "hi havia ple" i aquesta segona perquè han demanat la nul·litat d'un judici que, consideren, "no té cap sentit". El partit recorda que Canales mai no ha estat militant ni membre de C's i per tant, no se'l pot expulsar.

Sí que han reconegut, però, que se li va cridar l'atenció "per les seves formes i ideologia" expressada a les xarxes socials que "no tenien cabuda" en algú que col·laborés amb Ciutadans. Canales, però, argumenta que "ja em coneixien abans de col·laborar amb ells i llegien les meves piulades. Per tant, van ser ells que van canviar".

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#13 Ángel Torres , Sabadell , 08/03/2015 - 15:59

Como se puede ver si eres catalán y español y además no eres de derechas la única opción que te queda es UPYD. Soy el candidato a la alcaldía de Sabadell, por si queréis comentar algo conmigo.
Un saludo

#12 Ana, Sabadell, 06/11/2013 - 06:51

El mes curiós, es que el primer judici es suspès per un plé, i el segon perqué la denuncia careix de fonaments.
Logicament, si la denuncia careix de fonaments, sería per aplaçar el primer judici.

Han quedat ben retrats.

#11 BEJOTA, bcn, 05/11/2013 - 19:41

SR. PUJOL:CONTRA C'S NO HI HA RES A FER COM VA SER EL CAS DEL DR. ALEIX VIDAL-QUADRAS.NO 'LS FARÁ CALLAR.

#10 LA INDEPENDENCIA ES INEVITABLE, GIBRALTAR (UK), 05/11/2013 - 19:16

Benvinguts a GARRULANDIA el pais que ha construit ciudadanos perque les xonis i els quillos siguin feliços.
No cal mes esforç ciudadanos, els espanyolufos a Catalunya tenen un sostre que us repartiu amb peperos i sociates i el vostre futur es asistir com a espectadors al naixement de l'estat català

#9 aghhhh, vielha, 05/11/2013 - 18:21

como fallo lo de cuentas, ahora esto. Dios y mientras mirando para otro lado en el Millet, Palau, ITV, sedes embargadas, etc, etc,etc.
Noticias como estas aumentan el número de votantes de Cs.