Publicitat
Política · 24 de Març de 2009. 18:45h.

Desafiament als Mossos

Estudiants pretenen baixar per la Rambla a la manifestació d'aquest dijous

Desafiament als Mossos

Mossos i estudiants anti-Bolonya, a la manifestació de Barcelona

Els portaveus de l'Assemblea d'Estudiants de la Tancada del Rectorat, Sílvia Abadia i Julio Casas, han anunciat que tenen previst baixar per la Rambla durant la manifestació convocada per aquest dijous a les vuit del vespre. Malgrat que els mossos d'esquadra han impedit en les manifestacions de la setmana passada que els convocants passessin per la Rambla, els portaveus d'aquest grup d'estudiantes ho volen tornar a intentar. "Tenim dret a passar per la Rambla, i posar tanquetes de la policia per a barrar-nos el pas no és la solució", ha comentat Casas. Els portaveus de l'Assemblea han admès que "no hem demanat permís administratiu" per passar per la Rambla, però consideren que l'ajuntament de Barcelona ja sap de les seves intencions "perquè s'ha fet públic" aquest recorregut. Els estudiants pretenen pujar després pel carrer Ferran fins a la plaça Sant Jaume.

Els manifestants han demanat als participants a la manifestació que "no hi hagi banderes ni persones encaputxades perquè no hi pugui haver cap manipulació informativa ni cap excusa per fer servir la violència". No permetre l'accés de la manifestació a la Rambla seria "una vulneració del dret de la llibertat d'expressió", segons els portaveus dels manifestants.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Schumachuer, Barcelona, 25/03/2009 - 14:33

Sr. Saura, si un sols manifestant passa a les rambles el dijous, voste a de dimitir per incompetent, no pot deixar que la xusma ocupi els carrers.

#6 pedro, barcelona, 25/03/2009 - 12:32

No llores Joan ni desvies la atención. Facistas son los que imponen una lengua unica en educacion. fascistas son los que envian a los gossos a apalear periodistas y niños, ¿colono? ja ja. no fumes tantos porros colgao me gustaria ver tu DNI, resentido.

#5 Joan, Lloret de Mar, 25/03/2009 - 08:30

PEDRO: FASCISTA aprofites qualsevol escusa per anar en contra els catalans.

FOT EL CAMO COLO DE MER..DA
VETE COLONO DE MI..ERDA

Aqui tens el teu bilinguisme

#4 pedro, barcelona, 25/03/2009 - 08:04

Queridos estudiantes: los mismos que votais son hoy los que os apalean y reprimen. policia catalana y de izquierdas. cine en catalá, educacion en catalá, pues represion y tortura en catalá. una nacion completa. vamos bien!

#3 Mr X, bcn, 25/03/2009 - 01:14

Fes coincidir 4 estudiants il.luminats jugant a ser radicalets i una colla de policies inexperts i ineficaços com són els Mossos i passa el que vem veure. Viatjo molt sovint i la "fama" dels Mossos comença a ser coneguda arreu d'Europa. És molt penós