Publicitat
Política · 17 de Desembre de 2015. 15:13h.

Desànim sobiranista

L'ANC anima a participar en les "eleccions espanyoles" després que la CUP recomanés l'abstenció

Desànim sobiranista

Representants de l'ANC, amb membres de CDC i ERC

L’Assemblea Nacional Catalana, que s’ha reunit amb representants de Convergència, Esquerra, Demòcrates, MES i l’AMI; ha animat els sobiranistes a participar a les eleccions espanyoles convocades per aquest diumenge 20 de desembre "per defensar els resultats del 27S", després que la CUP defensés l’abstenció.

L’ANC ha demanat “unitat d’acció” a Democràcia i Llibertat i a ERC per a la defensa del “mandat democràtic sorgit a les eleccions plebiscitàries del passat 27 de setembre i de les accions i decisions que prenguin les institucions catalanes per impulsar el procés independentista”. 

L’entitat sobiranista, en aquest sentit, ha valorat “molt positivament” l’estratègia conjunta de les dues candudatures durant la campanya electoral, que representa els primers passos d’aquesta unitat d’acció.

La trobada organitzada per l’Assemblea ha servit per “acordar iniciar una estratègia compartida per tal de reforçar els arguments a favor del procés constituent i donar resposta a les ingerències de l’Estat espanyol que afecten a tota la ciutadania, i per reactivar un marc estable de diàleg amb el màxim d’entitats i forces polítiques”.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 xavier, girona, 18/12/2015 - 22:15

Aquesta és l'ERC històrica, dels presidents Macià, Companys, Irla, Tarradellas ? Semblaria que s'hi han venut,, ni per 30 monedes, al clan Pujol. Visca el "patriotisme" d'Andorra i de les Caimans...¡¡¡

#12 salvador, BCN, 17/12/2015 - 22:48

..... Els llums nadalenques que pengen als fanals dels carrers impedeixen que es vegin els cartells amb les cares dels candidats, el que d'altra banda hauríem d'agrair com un regal diví.

#11 Grauero, Fora de Catalunya, 17/12/2015 - 21:45

Porque tres senyeras?, alguien lo puede explicar?
Cual es la oficial?, la no estelada?
Entonces para que las esteladas?

#10 Casper, Bcn, 17/12/2015 - 18:05

¿Por qué no se les monta un resort gigante en Osona que quepan los dos millones de indepes y que se lo monten a su manera de viernes a domingo? Pero que nos dejen en paz al resto, fuera del resort ninguna imposición por favorrrrrr

#9 Pere, Barcelona, 17/12/2015 - 17:22

Aquests de la Cup son gasòfia