Publicitat
Política · 29 de Gener de 2010. 12:36h.

Desapareix UPyD a Ripollet

Retreuen la "falta de democràcia interna" i volen crear "una nova formació"

Desapareix UPyD a Ripollet

Rosa Díez, en una imatge d'arxiu

L'agrupació local de UPyD a Ripollet ha anunciat que la totalitat de la militància existent en el municipi ha causat baixa de la formació política a causa de "la contínua asfíxia política, la manca de democràcia interna i la inexistència de qualsevol alternativa per poder desplegar la imatge del partit a Catalunya ".

Els ex representants de l'agrupació local de UPyD a Ripollet asseguren "subscriure i solidaritzar-se amb les manifestacions realitzades el passat 21 de gener pel exportaveu d'UPyD a Catalunya, Juan Perán, que va assegurar que el partit havia estat una gran desil·lusió per a centenars d'afiliats que es van acostar a la formació política enlluernats i esperazandos per les idees de regeneració contingudes en el seu manifest fundacional ".

A partir d'ara, ha estat creada una plataforma política "anomenada Moviment Democràtic, a la qual s'han adherit tots els militants que han decidit abandonar el seu anterior formació". La mateixa, de caràcter nacional, té la seva aspiració a "aglutinar totes aquelles persones de caràcter progressista i liberal per a les que la regeneració democràtica a Espanya sigui més que possible".

Des de aquesta plataforma i amb vocació de que en un futur pròxim es constitueixi una nova formació política, "seguirem treballant per aconseguir una nova alternativa per Ripollet", apunten.

El passat dia 21, l'exportaveu d'UPyD a Catalunya, Juan Perán anunciava que un grup de militants que arribava gairebé el 40% de l'afiliació catalana havia decidit posar fi a la seva permanència en la formació i presentar la seva dimissió en considerar que UPD "és un enorme frau polític com partit ".

A través d'un comunicat, Perán va assegurar que el manifest fundacional de la formació "ha estat sistemàticament incomplert i vulnerat per una classe dirigent només interessada a mantenir com sigui la seva quota de poder", i va denunciar que a UPyD "no es permet la participació , el debat, el diàleg i el contacte entre els seus afiliats ".

De la mateixa manera, va assegurar que a Catalunya el partit "és gairebé inexistent", ja que "no ha desenvolupat pràcticament cap acció política mínimament rellevant i la militància està abandonada, desilusionada i agreujada pel tracte rebut pels responsables".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 Juan Mairena, RIPOLLET, 13/02/2010 - 13:20

Cuando los poderes estan tan asentados y disponen de tanta clientela es muy dificil el nacimiento de una nueva formación que atente o ponga en evidencia los privilegios de la casta.
Para dificultar este nacimiento es fundamental la ignorancia.

#15 jose bcn, gava, 30/01/2010 - 13:07

a alguno les sorprende lo que pasa en upyd(unidos por diez) dirigido por de forma dictatorial por rosita diez que expedienta a los que intentan de forma democratica desbancarla,hablabas de C's pero es el unico partido internamente democratico y claro.

#14 Pablo, Barcelona, 30/01/2010 - 00:01

UPyD es la ant?sis de la regeneraci?emocr?ca que tanto predica. Antes dudaba entre C-s y UPyD pero ahora lo tengo claro. Mi voto ir?ara C-s

#13 Olé, desde Barcelona, Barcelona, España, 29/01/2010 - 22:05

Pués votaré a CIUDADANOS, porque este será el voto útil en las Autonómicas catalanas. Con la Publicidad Institucional, etc conseguirá grupo parlamentario propio.

#12 Manel, Barcelona, 29/01/2010 - 21:44

UPyD es el colmo de los colmos, políticos profesionales, que quieren usar el discurso de la regeneracion política (que va en contra de los políticos prof.) para vivir de la política...
Que morro!!!