Publicitat
Política · 24 de Maig de 2011. 14:58h.

Desavinences a Unió

L'alcalde de Vic es pren un temps "de reflexió personal sobre el futur" per diferències amb Duran

Desavinences a Unió

Vila d'Abadal i Duran, en una imatge d'arxiu

L'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, ha anunciat a la direcció nacional d'UDC que estaria disposat a plegar de l'alcaldia, segons informa Nació Digital. Vila d'Abadal ha argumentat cansament i una situació política molt complicada després de l'increment de Plataforma per Catalunya.

D'altra banda, l'encara alcalde ha recordat la seva disconformitat amb la direcció d'UDC, especialment pel que fa a les consultes sobiranistes. Vila d'Abadal apostava per sobiranitzar Unió, contra el criteri del president de la formació Josep Antoni Duran i Lleida.

Vila d'Abadal i Josep Antoni Duran Lleida van mantenir una llarga conversa on es van posar al damunt de la taula divergències molt importants pel que fa a l'estratègia d'UDC i l'estructura de la direcció. La trobada va acabar sense coincidències.

Tot i això, l'executiva d'UDC ha demanat a Vila d'Abadal que reconsideri la seva decisió. L'alcalde de Vic s'ha pres uns dies de descans l'estranger. "Em trobo en una fase de reflexió personal sobre el futur, però la meva intenció és continuar al davant de l'alcaldia de l'Ajuntament de Vic", ha dit.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#5 joan , Bcn, 02/06/2011 - 19:42

Señor Abadal, de que es queixa ? Sigui honest. El seu partit va fixar al president de PxC de Barcelona, el conegut ultra xenofob amic d'el Anglada el Manel Medeiros, ara és president de Unió Ciutat Vella. Ell el pot ajudar si vol.

http://www.pxcatalunya.com/webnormal/ver_noticia.php?id_noticia=347

#4 Ernest, Tarragona, 25/05/2011 - 10:06

Mentres el Duran vagi durant , una dura paràlisi interna hi ha a UDC.

#3 Arnau, Vic, 25/05/2011 - 01:54

La poca vergüenza de Vila dAbadal, acabara con una alcaldia monigote de Catalunya, este Personaje ni es de Vic (cosa perdonable) pero ni vive en Vic, ademas solo aparece cuando hay que rascar votos, me alegra que tenga que tragarse al Anglada 4 años mas, que le aproveche.

#1 Mendrugo, Vic, 24/05/2011 - 15:16

Sé que me arrepentiré; pero ahí va: Aleluya! Y es que, vale MÁS m conocida que... El que está entre VA y Duran es un elemento de cuidado. Inseparable del alcalde, uña y carne