Publicitat
Política · 21 de Novembre de 2019. 14:53h.

Desbandada a Ciutadans

Pleguen dos fidels a Rivera

Desbandada a Ciutadans

El secretari general, José Manuel Villegas, i el secretari de Comunicació, Fernando de Páramo, han presenta la seva dimissió dies després de la renuncia d'Albert Rivera.  José Manuel Villegas, un dels fundadors del partit i membre de l'executiva des del 2006, no optarà a formar part de la nova direcció que surti del congrés extraordinari del març.

Per la seva banda, Fernando de Páramo, membre del comitè executiu des del 2014, renuncia al càrrec de secretari de Comunicació i també a l'escó que va obtenir a les eleccions en la llista per Barcelona. Tots dos també abandonen la política. De Pàramo ho fa ara i Villegas ho farà un cop s'hagi elegit la nova cúpula.
 
"Jo no optaré en aquest congrés de març a seguir sent secretari general, ni tampoc estaré en cap de les llistes per aquesta nova executiva. S'obre una nova etapa. Jo estic a disposició del partit perquè l'etapa d'Albert Rivera es tanqui i que d'aquest congrés surtin nous equips", ha dit Villegas.

"Espanya passa ara per una etapa d'incertesa, de divisió i de preocupació per a molts espanyols. En aquest escenari polític que s'obre, el paper de Ciutadans serà, sens dubte, clau i decisiu. Si els afiliats del nostre partit així ho decideixen, estic convençut que Inés Arrimadas serà capaç d'aconseguir tot el que es proposi. He treballat amb ella colze a colze aquests anys i és la dona més valenta que he conegut", ha assenyalat De Páramo.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 FERRANOT, BARCELONA, 23/11/2019 - 10:34

He votado a Cs. Pero se merecen el batacazo que se han pegado. En abril, a la vista de los resultados de entonces, el pacto claro era Cs-PSOE, para aplicar una política reformista en el gobierno del estado. Resulta que, en lugar de ello, se convirtieron en un clon del PP. ¿Resultado?: nuevas elecciones y gobierno con Ps y ERC. Un desastre, vaya.

#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 21/11/2019 - 23:55

En cualquier empresa, después de un gran fracaso, cambian los directivos y se hacen reformas. En muchas ocasiones, si el producto que produce es bueno, la empresa vuelve a tener éxito y se hace mayor y más fuerte. Pronostico que eso le va a pasar a Ciudadanos.

#4 Gregari, VNG, 21/11/2019 - 16:20

Pues en Cataluña, en autonómicas sacaron 1.200.000 votos, cuyos votantes necesitarán un partido no de izquierdas y costitucionalista, que será la fuerza más votada.

#3 Ciutadans, Barcelona, 21/11/2019 - 15:44

Ciutadans és un partit que ha de tornar al seu origen, un partit constitucionalista, de centre i regenerador, sense temptacions de sorpasos. És un partit necessari en el marc polític per no haver de dependre de partits oportunistes ni de tants petits partits. Difícil governar d'una forma tan atomitzada.

#3.1 FRAN BCN, BCN, 21/11/2019 - 21:32

El problema de CS es que ha anant abandonant la centralitat per cercar els extrems i es clar la gent ja no vota la "marca blanca", vota a VOX, aquí el seu gran error, enlloc de tenir la "obsessió de CAtalunya", doncs anar pel centre liberal i que es deixi la bandereta al calaix, ...

#2 Fer, BCN, 21/11/2019 - 15:42

El último que apague la luz.