Publicitat
Política · 31 de Maig de 2021. 16:42h.

Desbandada a Ciutadans

Una regidora de Barcelona es passa fins i tot al partit de Manuel Valls

Desbandada a Ciutadans

La coordinadora de Ciutadans a Barcelona i regidora de l'Ajuntament de Barcelona, Marilén Barceló, ha decidit abandonar el partit i s'incorpora a treballar en el projecte de Barcelona pel Canvi. "Barceló ha sol·licitat la seva adscripció al nostre grup municipal, amb qui va concórrer en coalició a les eleccions municipals de 2019", informa el partit de Manuel Valls. També afegeixen que Eloy Valdecantos, de Ciutadans Gràcia i assessor municipal, acompanyarà la regidora Barceló i treballarà al projecte de Barcelona pel Canvi.

"Barceló, que anava de número 6 a la llista de Manuel Valls de les eleccions municipals de 2019, va entrar de regidora a l'Ajuntament de Barcelona l'any 2015. Les seves àrees de treball han estat, sobretot, les que afecten el sector educatiu , social i sanitari", expliquen.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#5 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 31/05/2021 - 20:55

Para reformar positivamente una empresa suele haber cambios de personal. A unos los echan y otros se van.
El partido liberal progresista español llamado Ciudadanos se está reformando en todas partes, incluida su ciudad natal.

#5.1 Sin acritud, Barelona, 31/05/2021 - 23:06

Pues suerte. Espero que aprendan de sus errores ya que a mí no me quisieron escuchar en su momento y prefirieron hacer caso a unos supuestos "estrategas" medio retrasados.

#5.2 Alien, Barcelona, 01/06/2021 - 07:03

Leccioncitas empresariales a otra parte. En las empresas te pagan por tu trabajo. El problema de los que viven de los partidos es precisamente que jamás han creado una empresa y se endiosan fácilmente, pero ahora yo me tendré que comer los indultos a unos delincuentes por su incompetencia. Saludos.

#4 Alien, Saturn, 31/05/2021 - 19:58

Si destines 3 o 4 anys a una col.laboració gratuita i quan s'aconsegueix gràcies al teu treball al teu districte un bon i inesperat resultat el premi és que es fitxi una senyora PP que amb total descortesia sense dir ni ase ni bèstia el primer que fa és desmuntar el teu equip, l'honor exigeix dimitir. Va ser trist però ja és igual. Tot perdu

#3 Havien d'acabar així, Bcn, 31/05/2021 - 18:51

Ciutadans no té cap ideologia. Va néixer d'esquerra i desprès ha passat a la dreta. El seu únic objectiu mantingut des de la seva fundació és la catalanofòbia descarada. No hauria fet res si no fos que els medis de comunicació i poders fàctics espanyols els haguessin promocionat a tope per difondre la seva catalanofòbia.

#3.1 Alien, Saturn, 31/05/2021 - 20:37

No era exactament com dius, el principal problema va ser la política de fitxatges mediàtics absurds en detriment de la cantera. Molta gent va treballar molt fort i van ser tractats indignament. Però és cert que alguns catalanòfobs taponaven iniciatives integradores i el Rivera no va moure un dit per evitar-ho, tot el contrari. I així li ha anat

#2 FERRANOT, BARCELONA, 31/05/2021 - 17:09

Estaran contents els que han fet això amb ciutadans, la veu del català no nacionalista a la resta d'Espanya, que tan poques vegades s'ha sentit. I tot per miserables ambicions personals. Ara, el Rivera fot el camp a l'espera de que el cridin del PP per ocupar alguna cadira.

#2.1 Alien, Saturn, 31/05/2021 - 19:30

El que em va doldre, les punyalades traperes que vaig rebre per ajudar, amb + punyals que J.César. Però jo no tenia infúles de César, només volia complir modestament un deure. Vergonya per la Mejías, que va trucar el meu equip a la meva esquena, insult fredament calculat. Vaig plorar i no ploro mai. Ja ho he dit, i ara descanso. Bon vent i barca

#1 Alien, Saturn, 31/05/2021 - 17:02

De l'quip enxufat de la Carina Mejias, què esperàveu? Aquests van passar per davant de tothom pel morro amb una estratègia equivocada tirant a Vox i amb molt poc sentit comú. I després d'estrellar-se ben estrellats ara pleguen. És el que hi ha, oportunisme. El que m'estranya és que el Valls els hi faci un forat, serà que no tenen res més.

#1.1 Joan del Bages, Manresa, 01/06/2021 - 09:58

La Carina Mejías venia del Pp. En aquella època recordo que a l'espai en català de la Mañana de la COPE sortia dia sí i dia també, sempre amb un tó entre irònic i prepotent que feia desconfiar. Suposo que la va promocionar la Sánchez C., a qui el Pp català no li deu cap homenatge precisament. Sense gent com aquesta el Pp català no s'hauri