Publicitat

Silenci del secretari d'organització durant la crisi

Desconcert al PSC

Zaragoza, xerrant amb periodistes, en una imatge d'arxiu

Mentre el primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, i Ernest Maragall han escenificat un tancament -en fals- de la crisi oberta per les declaracions del conseller d'Educació, el silenci del secretari d'organització, José Zaragoza, que és teòricament el responsable de solucionar una situació com la que s'està produint, reflecteix el desconcert de la direcció del partit.

Zaragoza és el dirigent del PSC que sol sortir a donar la cara en aquest tipus de situacions, i el que reflecteix l'opinió de la direcció i l'aparell del partit, tot i que el portaveu oficial és Miquel Iceta. Però aquesta vegada es manté en silenci, com si hagués quedat al marge del problema.

Com és descartable que aquest silenci estigui provocat per una pèrdua d'influència, cal interpretar que o bé no està d'acord amb la forma en què s'està gestionant la situació creada per Ernest Maragall i Antoni Castells, o bé les coses no estan prou clares com perquè Zaragoza defineixi una línia d'actuació.

En qualsevol cas, aquest silenci del secretari d'organització, un silenci que trenca el seu comportament habitual, ha de ser interpretat en el sentit que la situació és més greu del que la direcció del PSC intenta transmetre, i que hi ha un cert desconcert a l'hora de fer front a la crisi.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Joan 14, Barcelona, 16/02/2010 - 13:12

Llàstima que aquesta genteta no llegeixi tots aquests comentaris. Es una vergonya que tinguem el pais en mans d\'aquesta colla del PSC.-PSOE.Mai, ni en època franquista, Catalunya havia estat tant desprestigiada i malmesa. PROU !

#7 cat, cat, 15/02/2010 - 23:56

Ara el Zaragoza esta pensant quina bestiesa dira per donar la culpa de tot a CiU. Pobre noi. dema donara la cara i d'aqui un temps donara el cul, espero.

#6 Jordi Más, Vol, 15/02/2010 - 23:42

El PSC ja quasi s\'ha escindit. Per un costat hi anirà en Maragall i en Castells i per l\'altre en Montilla i en Zaragoza.Segurament no es presentaran a les eleccions.

#5 pepillo, barcelona, 15/02/2010 - 23:37

¿Le recordará Zaragoza a Montilla lo de si tú no vas, ellos vuelven?

#4 MERCÈ, hospitalet ll., 15/02/2010 - 21:39

No us preocupeu, que el gosset aviat sortià a bordar contra CIU.