Publicitat
Política · 8 d'Octubre de 2021. 08:34h.

Desconvocada la vaga després d’haver afectat 300.000 usuaris diaris

Renfe accepta “les demandes” dels treballadors

Desconvocada la vaga després d’haver afectat 300.000 usuaris diaris

Acord entre Renfe i el sindicat de maquinistes Semaf per desconvocar les vagues de maquinistes previstes per aquest pont del Pilar: el divendres 8, el dilluns 11 i el dimarts 12.

Aquest dijous a la nit, hores abans que comencés la sisena aturada, Semaf ha anunciat la desconvocatòria després que la companyia hagi atès "les demandes" dels treballadors.

De cara a aquest divendres, es restablirà el servei de trens, tot i que podria haver-hi algunes afectacions. Tot i l'acord entre Renfe i Semaf, el minoritari Sindicat Ferroviari manté per ara la convocatòria d'aturades aquest divendres, en les franges entre les 7 i les 9 del matí i entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre.

De moment ja hi ha algun tren aturat, tot i que els serveis mínims essencials previstos per aquest divendres són del 85% a Rodalies i del 72% en trens AVE i llarga distància.

Els darrers dies, les vagues convocades pel Sindicat Ferroviari han tingut menys incidència i, a més, s'han complert els serveis mínims al 100%, a diferència del que ha passat en la majoria d'aturades convocades per Semaf.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 08/10/2021 - 09:39

Me alegro. Era un caos. Hay colectivos y colectivos (unos, los que pueden hacer mucha presión, y que eligen fechas muy señaladas) Imagino que uno de los puntos, antes de nada, será los expedientes abiertos por los servicios mínimos (primer punto del día) que caen en saco roto, sí o sí..............