Publicitat

Mobilització a la baixa en el quart aniversari de l’1-O

Desencís

La manifestació per commemorar l’1 d’Octubre a Barcelona ha aplegat centenars de persones, però s’ha quedat molt lluny de les xifres que solia aconseguir l’independentisme anys enrere. Finalment, un centenar de persones han provocat incidents.

A Tarragona, per recordar l'1 d'octubre, s’ha fet una manifestació que ha sortit de la Plaça de la Font en direcció a la plaça Imperial Tarraco. Hi han participat unes 400 persones.

A la manifestació de Girona hi han participat unes 700 persones convocades pel CDR de Girona i Salt. Davant la seu de la subdelegació del govern espanyol a Girona han posat espelmes i un petit grup ha cremat imatges del rei.

A d’altres ciutats catalanes on s’han convocat manifestacions com ara Lleida o Vic la participació tampoc ha estat gaire significativa. Els manifestants han cridat contra la policia i la bandera espanyola.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 bejota, bcn, 03/10/2021 - 15:17

El voto de Lérida vale casi 3 veces que en Santa Coloma de Gramanet. TENÉIS UN 26% DEL CENSO (UNA PERSONA UN VOTO)EN LAS "PLEBISCITARIAS" DEL 14-F. Otto Von Bismarck : "España es el pais más fuerte del mundo: los españoles llevan siglos intentado destruirlo y no lo han conseguido".

#7 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 02/10/2021 - 20:22

Las cosas, en principio, no son eternas. Hay mucho hartazgo ya de promesas y más promesas incumplidas. División entre ellos (ERC y JxCAT) y aún más división entre sectores de JxCAT. En fin, a mi ya me va de put... madr... no tener que aguantar a tanto gili....en las calles, día si día también.

#5 Capit@n España, Purgandus populus!!, 02/10/2021 - 11:15

"Moriréis siendo españoles" Os guste o no. jajajajajaja

#4 Masias , Mis posaderas , 02/10/2021 - 11:07

Es una pena. Cada día baja más el fervor popular.

No es de extrañar que los ejercicios espirituales de la ANC estén medio vacíos.

#3 Albert, BCN, 02/10/2021 - 10:42

Ya ni el pedo comenta por aquí... se han rendido jjjj