Publicitat
Política · 1 de Setembre de 2010. 20:17h.

"Desengany" a Reagrupament

Una dirigent es passa a Solidaritat perquè es va aprovar fer llistes obertes

"Desengany" a Reagrupament

Carretero, sol, en la darrera assemblea de Reagrupament

L'exmembre de la Junta Directiva de Reagrupament, Laia Cubells, ha presentat candidatura a Solidaritat Catalana per la Indepèndencia (SI). Acompanyada d'uns altres dos exassociats, Francesc Xavier Segura (Pla d'Urgell) i Joan Martín (Pallars Jussà), Cubells intentarà ser la candidata per Lleida del partit de Joan Laporta. Cubells, anteriorment, havia militat a Esquerra.

Cubells ha assegurat que "he dimitit de la Junta Directiva i m’he donat de baixa, perquè considero que a Reagrupament hi ha una manca absoluta de transparència i de democràcia interna, l’absència d’informació als associats i l’opacitat de la Junta Directiva, però especialment, per la meva disconformitat en el procediment seguit en l’elaboració de les llistes dels candidats que s’han de presentar a les properes eleccions al Parlament, que incompleixen els acords de la 1a Assemblea de Reagrupament, en què s’establia l’elecció directa dels candidats amb llistes obertes en cada circumscripció electoral".

Segons la nova membre de SI, "el procediment seguit per fer les llistes per Reagrupament, amb llistes tancades i bloquejades, amb candidats posats a dit pel seu president, Joan Carretero, i votats en una votació única centralitzada a Barcelona, va en contra de la ponència política aprovada en la 1a Assemblea de Reagrupament. Això va significar un gran desengany per a centenars d’associats".

Cubells és diplomada en Estadística i Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses. Regidora a l’Ajuntament de Torrebesses des de l’any 2003. Presidenta de la Comissió de Cultura, Joventut i Esports del Consell Comarcal del Segrià del 2007 al 2009. Coordinadora de la redacció del Pla de Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal del Segrià 2008-2009. Exmembre de la Junta Rectora de l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Exmembre del Consorci de Normalització de Política Lingüística. Exmembre del Consell Esportiu del Segrià. També és col·laboradora del diari comarcal Som Garrigues.

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 ANNA, LLEIDA, 08/09/2010 - 10:45

Lo del Consell, va ser una maniobra per fer-se veure, i ara ho ha tornat a fer, la Laia com tots els polítics busquen el protagonisme i res més....
Pregunteu a la gent d'on és regidora que en pensen...la Laia s'enduria una gran sorpresa!!
Laia, sort!!

#24 Confuci, Vic, 02/09/2010 - 12:09

Ben fet ,Laia. Massa consideració i paciència que has tingut per a aguantar aquesta trepa nepótica de REAGRUPAMENT.
Després de marxar en silenci encara sembla que els hi hagis près alguna cosa seva, com si fossim esclaus.
Salut i Estat Català!

#23 cicuta, badalona, 02/09/2010 - 11:48

NOTICIA FALSA: Laia Cubells fa mes de tres mesos que no es a Reagrupament i te relacions amb en Valdero.
Perque collons mentiran tant?
No ens deixaran mai tranquil, sense calumniar?
O es que tenen interessos ocults?

#22 Laia, Tremp, 02/09/2010 - 11:24

E-noticies no anava contra ERC perquè fos ERC sinó perquè ERC és independentista. Perquè ara a e-noticies van contra ERC, com sempre, però també contra SI i Reagrupament.

#21 Cristian, Barcelona, 02/09/2010 - 09:19

En Broggi és un exemple a seguir. Al final el bon home ha decidit no anar amb cap de les dues candidatures que a aquestes alçades s'estan comportant com uns autèntics idiotes.
Aquest homes si que té visió. Ha vist que tots són uns capullus egòlatres.