Publicitat

Montilla i Mas mantenen una reunió al Parlament després de la sessió de control

Desgel sociovergent

Montilla, i Mas, al fons, durant la sessió parlamentària de la tarda d'aquest dimecres (foto: ACN / Xavier Alsinet)

El president de la Generalitat, José Montilla, i el líder de CiU, Artur Mas, han mantingut en la tarda d'aquest dimecres una reunió d'uns deu minuts al Parlament, de forma oberta i davant els mitjans de comunicació, després de la sessió de control parlamentària.

Durant la sessió de control, els dos dirigents es van mostrar disposats a fer un esforç de consens sobre la futura llei electoral de Catalunya, una qüestió que es desenvolupa en el marc de les mesures contra la corrupció política, després dels escàndols del Palau de la Música i de l'operació Pretòria del jutge Garzón.

Amb aquest fons de la lluita contra la corrupció, Montilla i Mas han volgut deixar clara, de forma pública, la voluntat de tots dos per consensuar criteris en uns moments en què els escàndols que afecten a polítics i institucions està augmentant el distanciament dels ciutadans de la política.

De fet, aquesta reunió entre Mas i Montilla ha estat la segona part d'una seqüència dirigida a evidenciar que estan disposats a desactivar la tensió entre CiU i el PSC. La primera part d'aquesta seqüència va ser una sessió de control marcada per l'esperit del consens i la col·laboració.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 reunió de xefs: cuinant la sociovergència, bcn, 12/11/2009 - 15:58

Sii han arribat al punt de començar a reunir-se de cara als mitjans és que la cosa va de començar a fer les mides de la catifa vermella sobre la que s'escenificarà la sociovergència. Aquest país és massa ple de merda. EM REAGRUPARÉ

#6 Javi, Vilafranca, 12/11/2009 - 14:55

A eso se le llama pasteleo. Y es que estamos rodeados, no hay ni uno que se salve. La clase política es una verdadera mafia. No tiene solución. Ni con un 98% de abstención nos libraríamos de estos parásitos que lo invaden todo.

#5 Kropotkin, Vic, 12/11/2009 - 10:27

Los dos partidos mas corruptos de la democracia acercan posturas para tratar de seguir engañando al pueblo tapandose mutuamente sus vergüenzas. ¿Lo conseguiran? Es posible, ya que aún hay gente en Cataluña a la que le gusta la corrupción.

#4 A Igualada mai sociovergent, Igualada, 12/11/2009 - 09:32

Mas no et fiis del montilla i la secta sociata.
Son mala gen, i mla ciutadania estan calents amb ells, fes una bona opsicio que guanyaras

#3 Ieti, Barcelona, 12/11/2009 - 09:25

Suposo que voleu dir "desglaç", oi?