Publicitat
Política · 6 de Desembre de 2021. 20:41h.

Desgreuge a la bandera espanyola

Passegen una bandera gegant davant del Parlament

Desgreuge a la bandera espanyola

Representants de Ciutadans han desplegat una bandera espanyola gegant aquest dilluns davant del Parlament de Catalunya, amb motiu del 6 de desembre, celebració del dia de la Constitució.

"Amb els meus companys de Cs i més de 70 afiliats hem celebrat el dia de la Constitució desplegant una bandera d'Espanya. Ens enorgulleix la bandera que simbolitza els drets i les llibertats dels espanyols i la unitat de la Nació. Visca la Constitució i visca Espanya!", ha publicat el president de la formació taronja al Parlament, Carlos Carrizosa, a Twitter.

Al setembre 2017, diputats del Parlament ja van col·locar banderes espanyoles dins de l'hemicicle. Representants del Partit Popular van deixar banderes espanyoles i catalanes als seus escons just abans d'abandonar la sala. D'aquesta manera, els populars van fer visible la seva oposició a la llei del Referèndum no assistint a la votació final. També van abandonar la cambra els grups parlamentaris del PSC i Ciutadans.

52543-banderes.jpg

Les banderes van ser retirades per la llavors diputada de Catalunya Sí que es Pot Àngels Martínez, que va treure només les espanyoles i va deixar les banderes catalanes. "La meva bandera és la republicana. Aquesta no l'hauria tret", va declarar posteriorment.

banderesespanyoleso.jpg

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#10 Joaquim Moriscot Bernadell, L'Hospitalet de Llobregat, 09/12/2021 - 13:10

Un pèl infantil la posada en escena.

#9 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 07/12/2021 - 23:53

¡Cuanto más grandes y numerosas sean las banderas españolas que se vean en Catalunya, más grande y rica será Catalunya!

#8 Decebut, bcn (tbn), 07/12/2021 - 19:41

Visca Tabàrnia lliure! Visca Espanya!

#7 bejota, bcn, 07/12/2021 - 15:26

PERE ARAGONÉS:"LOS QUE RECHAZAN LA REPUBLICA CATALANA ,QUE SEPAN QUE LA R.C. NUNCA LES RECHAZARÁ." NO SE PUEDE SER MÁS CÍNICO.USTED Y CUALQUIER OBSERVADOR SABE QUE HAY UN ACUERDO NO ESCRITO PARA MARGINAR (O IGNORAR) A LOS QUE NO PERTENECEN A SU TRIBU EN EL MEJOR DE LOS ESCENARIOS;EN EL PEOR , EL LINCHAMIENTO ESTA GARANTIZADO .

#6 David, FOLGUEROLES, 07/12/2021 - 13:18

¡Pasen y vean, señores, que esta fotografía no la verán en ningún otro periódico ni en ningún otro digital!