Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2010. 19:31h.

Desmentiment a Joan Laporta

Els promotors que impulsen una coalició diuen que va haver-hi "reagrupats i solidaris a parts iguals"

Desmentiment a Joan Laporta

Una foto de l'acte de l'Assemblea de solidaris i reagrupats per una coalició

L'Assemblea de solidaris i reagrupats per una coalició han desmentit al líder de Solidaritat Catalana per la Independència, i han assegurat que persones vinculades als dos partits "es van repartir la representació en l'assemblea conjunta" de dimarts al vespre.

Malgrat que Laporta ha dit aquest dimecres a la Boqueria que "no em consta que hi haguéssin representants de Solidaritat en la reunió", celebrada al Fossar de les Moreres, l'Assemblea de solidaris i reagrupats per una coalició han assegurat que "un 30% dels assistents es van identificar com a SI, un 34% com a RCat i un 36% es van identificar com a simpatitzants sense adscripció".

El comunicat dels impulsors de la coalició afegeix que "de 300 participants (a l'acte conjunt), 207 van acceptar identificar-se amb noms i cognoms i afiliació".

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Bernat, BCN, 07/10/2010 - 10:04

Ja se'n donaran compte tots plegats de la capacitat de dir mentides de Laporta. Es un mentider compulsiu com va demostrar al Barça des de dir que no sabia que el seu cunyat era membre de la Fundació Franco fins a dir que el jutge no els va obligar a avalar.

#19 Ferran, Girona, 07/10/2010 - 09:25

VOTAR LAPORTA = regalar vot a montilla

VOTAR REAGRUPAMENT = regalar vot a Montilla

VOT UTIL!!!!! FORA TRIPARTIT!!!

#18 JoanMarti, Abrera, 07/10/2010 - 01:29

Lidia de Girona, aixi que rcat mai ha enganyat, eh?? jajajaja

#17 carracuca, barcelona ESPAÑA, 07/10/2010 - 00:29

es que no lo pueden disimular, como en los tiempos del "yayu", pasando lista para ver quien estaba.Sois patéticos y provocáis carcajadas y mientras tanto, el culé en lus de gas a todo trapo y pagando la militancia. ¡¡¡Abrir los ojos antes de que sea demasiado tarde y folleu, folleu...!!!

#16 lidia, girona, 06/10/2010 - 23:32

No llenceu el vot votant el Laporta, que us enganya, que són de CIU, i CIU només vol governar 4 anys amb la mateixa agonia que el tripartit, que no proposa cap canvi. que el concert econòmic no es constitucional. Us enganyen.
El meu vot per a Reagrupament, que mai no ha enganyat.