Publicitat
Política · 29 d'Agost de 2010. 10:32h.

D'Esquerra a Reagrupament

L'enginyer Xavier Roig s'acosta al partit de Carretero després d'haver estat proper a ERC

D'Esquerra a Reagrupament

Xavier Roig, amb Carod-Rovira, en una imatge d'arxiu

El periodista i enginyer Xavier Roig (Barcelona, 1957) s'ha acostat a Reagrupament després d'haver estat proper a Esquerra. Roig ha participat, com a convidat en alguna de les assemblees de Reagrupament celebrades a Barcelona i el passat 18 d'agost Joan Carretero el va presentar en una conferència sobre “Regeneració política i empresarial” a Bellver de Cerdanya.

El també columnista de l'Avui havia estat considerat proper a ERC, partit que el va arribar a designar com a membre del consell d'administració de l'Autoritat Portuària de Barcelona, càrrec del que dimití posteriorment. Fins i tot en el dinar de Nadal del 2003, tot just arribada Esquerra al Govern, també van regalar els seus llibres "Entre l'Espanya i la paret" (La Campana) als periodistes assistents.

Però amb el temps es va distanciar d'ERC i ara és un referent, en el camp empresarial, per a Reagrupament. La web de la formació de Carretero recull també els seus articles periodístics i entrevistes.

Xavier Roig, amb Joan Carretero i Jaume Fernández, a Bellver de Cerdanya

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 Aldebert, collsacreu, 30/08/2010 - 00:06

... que hi ha 2/3 coalicions inde. per votar, doncs perfecte: ANEM CREIXENT. Però es tracta que voteu indep, i no els venuts i unionistes espanyolistes!!!! Ells tenen els seus líders a sous dels consejos de administración de les Españas!!!!

#9 Domingo, Barna, 29/08/2010 - 20:52

en aquest país semblen haver mes partidaris de polítics estil Ariel Santamaria,Jimmy Jump i Padre Apel·les que de polítics seriossos com el Dr. Carretero.
Així ens va.

#8 JORDI, l'h, 29/08/2010 - 16:11

si seguiu matan-vos uns als altres,acabaré votant a ciu!!
tinc grans esperançes de la trobada carretero-laporta d'avui!!!

#7 Gongylus, Girona, 29/08/2010 - 15:29

Si us plau, no us llenceu dards enverinats entre "reagrupats" i "solidaris". Això és fer-los un favor immens als nostres enemics espanyolistes i un mal favor a la independència de Catalunya. Si voleu atacar a algú, feu-ho contra el PP o el PSC-PSOE.

#6 Ex-reagrupat, bcn, 29/08/2010 - 14:50

Meravellós, quin talent! Amb comentaris com l'anterior Reagrupament es quedarà allí on mereix ser. A l'oblit més absolut.