Publicitat
Política · 1 d'Agost de 2012. 10:28h.

Destituïda una viceministra de Costa Rica per un vídeo eròtic

Bolaños va enregistrar un missatge per al seu amant en calces i sostenidors

Destituïda una viceministra de Costa Rica per un vídeo eròtic

Bolaños, en un moment del vídeo, en roba interior

El govern de Costa Rica ha destituït la viceministra de Cultura i Joventut, Karina Bolaños, després que tot el país la veiés en calces i sostenidors en un un missatge pujadet de to enviat al seu amant. El vídeo, protagonitzat per la funcionària governamental, va anar a parar a Internet i va provocar una tempesta política.

La ja exviceministra de Cultura i Joventut de Costa Rica apareix en un vídeo casolà gravat per ella mateixa. La dona en roba interior sobre un llit i abraçant un coixí diu: "aquí estic sola, desitjant-te, esperant veure't dimarts. Et juro que si aquest coixí fossis tu, què no li faria", diu.

En el vídeomissatge que han vist milers de persones, Bolaños es refereix al seu amant com a 'Pequis' i li mostra el seu cos mentre li diu "tot això que veus aquí, és teu, teu".

La presidenta de Costa Rica, Laura Chinchilla, ha comunicat la decisió de cessar en el càrrec a Karina Bolaños, perquè ella "pugui afrontar aquest cas des de l'àmbit privat". Per la seva part, l'exviceministra ha explicat a la cadena CNN que el vídeo el va gravar l'any 2007, quan va estar un temps separada del seu marit, el diputat Víctor Hugo Víquez.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#22 karl mars, san juan, 03/08/2012 - 18:46

Esta es una gran mujer la destituyen por esta insignificante tonteria .Ella es una profecional y no se debe mesclar una cosa con otra.Sabra dios que esqueletos de lesbianismo tiene la precidenta...
Mujer te respeto y te doy mi confianza eres muy bella.................

#21 Romàntic, Bcn, 02/08/2012 - 16:28

Jo vull que em buidi les bosses aquesta donota!

#20 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 02/08/2012 - 13:40

Ya me gustaria ami hir ala cama con esta mujer y hacerle el amor toda la coche

#19 Tyr, Barcelona, 02/08/2012 - 11:35

Més que un vídeo eròtic és una declaració d'amor. No diu res de l'altre món i opta a la categoria d'eròtic per què surt en sostenidors i calces? Una exageració....

#19.1 guillem, bcn, 03/08/2012 - 12:18

Sí, jo l'acabo de veure però no és un anunci de contactes ni porno domèstic, és un missatge. El cessat hauria de ser qui l'he fet públic.

#18 svillacrosa , Ripollet, 02/08/2012 - 00:31

El video no es res del altre mon i l'hi han donat més improtància de la que te. Potser l'ha filtrat el marit?