Publicitat

El vicepresident d'Òmnium demana "prou de baralles i debats estèrils"

Desunió indepe

El vicepresident d'Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha admès la desunió de l'independentisme i ha reclamat als partits acabar amb "baralles i debats estèrils" durant la seva intervenció en l'acte central de l'ANC i Òmnium en motiu de la Diada.

"Ja en tenim prou de baralles i debats estèrils", ha manifestat Mauri durant el seu parlament, on ha carregat contra la "disputa interna permanent" i ha apuntat que "això és el que vol l'Estat espanyol". Mauri ha alertat que, si els partits continuen "deixant-se endur pels interessos propis", la ciutadania "es posarà al capdavant".

"Apel·lem als polítics perquè no us deixeu endur pels interessos de partit, penseu en el país sencer" ha reclamat en el seu parlament. El vicepresident de l'entitat sobiranista també ha apuntat que "volem ser més i més determinats davant d'un estat que actua amb violència" i ha encoratjat a "la lluita no violenta i el diàleg civil sense rebutjar a la confrontació".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Schreck al poder!, Barna, 12/09/2020 - 14:34

Marre de Deu quins caretos!, entre la Palurdie, els curts de talla del Tremulosa i l'Aragonès- aquest tio que sembla un eunuc de l'Harem del Califa de Bagdad. el llepasobres MHP i la resta de lletjos i lletges, n'hi ha per llogar-hi cadires.

#1 jvcs, barcelona, 11/09/2020 - 20:11

Desarrapados en la reunión del inserso catalá ,en barrena ,ya no queda nada huida en serie y solo han quedado quatre gats gesticulando con proclamas de palurdos.Jordi hoy no duerme sin kolacao ,el pedorr sin epi que esta con bozal.
Y falta la traca final el hundimiento electoral indepe que será más que una primavera ...quebec se llama !