Publicitat
Política · 19 de Juny de 2014. 22:20h.

Detingut un exdirigent d’AP en una manifestació republicana

Jorge Verstrynge participava en una concentració a la Puerta del Sol de Madrid

Detingut un exdirigent d’AP en una manifestació republicana

Una captura d'imatge del tweet amb la foto de la detenció de Verstrynge

L’exsecretari general d’Alianza Popular (AP), Jorge Verstrynge, i ara simpatitzant de Podemos, ha estat detingut aquest tarda per la Policia espanyola quan participava en una concentració a favor de la república a la Puerta del Sol de Madrid.

Un grup d’agents antiavalots s’ha endut retingut Verstrynge després que hagi mantingut una disputa verbal amb la policia, que també hauria detingut tres persones més que estaven participant en la manifestació republicana convocada a la capital espanyola.

El Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM) va prohibir ahir la manifestació 'Reivindicar la república ante la proclamación del nuevo Rey', tot al·legant motius de seguretat per evitar aldarulls durant la jornada de proclamació del nou rei d’Espanya, Felip VI. També s’ha impedit l’exhibició de banderes republicanes durant la desfilada del Rei i de la Reina Letizia.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#8 Papaluna, Barcelona, 20/06/2014 - 12:35

Hauríeu d'haver escrit: "Quan no s'arrossega per casposes tertúlies de TV, Vestrynge el fanàtic assessor d'Hugo Chávez, ex filonazi i pepero convers muta a simpatitzant de Podemos; i mig embogit es manifesta a favor d'una república espanyola, però marxista leninista; tot just el dia que no toca.

#7 Sergi, Badalona, 20/06/2014 - 11:46

Qui ha vist i qui veu al Vestrynge!!!!. Encara el recordo sortint per la tele dient que el concepte de "llibertat" se l'havia ensenyat en Fraga. Però cal dir que tothom té dret a canviar d'opinió i aquest no se n'amaga.

#6 Mustafa, Barcelona, 20/06/2014 - 01:46

Aquests tres comentaris fan olor ranci i feixistes! quina mala pudor feu, però no patiu, aviat us netejarèm la vostra pudor per sempre!

#6.1 marc, bcn, 20/06/2014 - 09:52

Que nivelazo dialéctico ! Pedazo de argumentacion , sí señor...

#5 Ernesto, Vilassar, 20/06/2014 - 01:24

Del PP a Podemos... una cosa es cambiarse de chaqueta, y la otra es tratarnos como a tontos.

Jorge, neng, que se te ve el plumero.

#5.1 Claüc, Sabadell, 20/06/2014 - 08:49

No és una persona que canviï d'ideologia constantment, sinó que al ser el màxim dirigent del PP va veure el què va veure i es va anant fent d'esquerres.

#5.2 N. Herrera Pérez, Barcelona, 21/06/2014 - 07:09

Si, Claüc el lo vió claro como mucha gente que es lo que tu quieras que sean y te identifiques y por ejemplo con valores de izquierda defraudan a Hacienda. Ellos dirán que para que se lo fundan los que mandan, pasando del pueblo y que no llega al pueblo se lo quedan ellos y santas pasquas. Otros en

#5.3 N. Herrera Pérez, Barcelona, 21/06/2014 - 07:11

nombre de ideales patrióticos, hacen bueno el slogan de me lo llevo. Respecto al cambio de ideología, quizás venir de donde venía y adonde fue le abró puertas. Una cosa es denunciar malas condiciones laborales, por ejemplo, otra bien distinta es sufrirlas. ¿Pillas? En fin, el sabrá que hace.

#4 Pablito, Barcelona, 20/06/2014 - 00:53

Este elemento está de psiquiatra desde hace tiempo. No tiene términos medios, mejor dicho, no tiene nada para presumir de caballero.
El problema es el de todos los locos; Los locos son ellos. Es patético y vomitable cuanto dice o hace.