Publicitat
Política · 10 d'Agost de 2018. 14:01h.

Detingut un manter per l'agressió a un turista a Plaça Catalunya

Els Mossos no descarten fer més detencions

Detingut un manter per l'agressió a un turista a Plaça Catalunya

Els Mossos d'Esquadra han detingut un venedor del top manta, de nacionalitat senegalesa i de 32 anys, com a presumpte autor d’una agressió que va patir un home i la seva família per part d'un grup de persones el passat dimecres a Barcelona.

A partir de la informació disponible els investigadors han pogut localitzar aquesta persona, que ha estat detinguda avui al Barri Besòs com a presumpte autor dels delictes de lesions i desordres públics. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions relacionades amb els investigats per aquests fets.

A través de les gestions realitzades amb el Consolat dels Estats Units a Barcelona, els investigadors van localitzar finalment els afectats que divendres passat van denunciar els fets a la policia.
La informació que les víctimes van aportar als investigadors i la visualització de les imatges enregistrades per diferents persones que van presenciar els fets en directe, ha permès als Mossos identificar el presumpte autor dels fets gràcies a la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 El moro chino multicultural, Tombuctú, 10/08/2018 - 17:12

Me hubiera gustado estar presente en la rueda de reconocimiento...jajajajajajajajajaja

#1 Tabarnés puro, Barcino, 10/08/2018 - 14:25

Aaaaaaleluya, aaaaleluya, aleluya, aleeeeluya!
"Sólo" han necesitado 10 días para detener al personaje este, disponiendo de las descripciones y teniéndolo grabado en vídeo! Madre de dios.
Semejante eficacia explica muchas cosas.
Y lo de Sant Julià de Vilatorta cómo lo lleváis? Quizá ya para Año Nuevo??

#1.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 10/08/2018 - 16:30

Es que tienen mucho lío intentando pillar bronce. A ver si para septiembre sacamos un huequecito y nos ponemos, pero no sé yo...