Publicitat
Política · 1 de Juny de 2010. 09:23h.

Detingut un nebot de Prenafeta acusat de frau a la UE

La trama es dedicava a falsificar factures per justificar subvencions

Detingut un nebot de Prenafeta acusat de frau a la UE

Detingut un nebot de Prenafeta

La Guàrdia Civil ha detingut a Barcelona un nebot de Lluís Prenafeta que formava part, suposadament, d'una xarxa delictiva dedicada a cometre fraus amb les ajudes públiques concedides per la Unió Europea. A última hora d'ahir, els agents havien efectuat una desena de detencions en diverses localitats catalanes, i l'operació policial seguia oberta.

La trama desarticulada es dedicava a falsificar factures per justificar fons procedents de subvencions concedides per institucions comunitàries, van precisar aquestes mateixes fonts. Agents de la Unitat Central Operativa de l'Institut Armat es van desplaçar a l'àrea de Barcelona per llançar l'operació, que es va desenvolupar sota el màxim secret. Els guàrdies civils van practicar diversos registres en domicilis i despatxos, i van realitzar, segons fonts policials, una desena d'arrestos.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Ben, Reus, 01/06/2010 - 20:11

Estic esperant l'editorial de la Vanguardia, signat pel Sr. José Antich.

#7 sílvia, Barcelona, 01/06/2010 - 18:32

Vigilem les ganes que hi ha per l´ambient que ja s´han dit coses que no eren certes.
Abans de parlar d´altres professionals i institucions que són la competència d´E... no sigui cas que aprofitéssim per fer joc brut ara.

#6 Gerard, Palafrugell, 01/06/2010 - 14:29

I a La vanguardia això només mereix un breu, el darrer. Com se'ls veu el llautó...

#5 Vladimir, Vilassar de Mar, 01/06/2010 - 13:12

Aquest és el nebot que treballa de director comercial a can Vilaweb? No seria gens descartable coneixent els seus grans mètodes comercials!

#4 Carles, Cardona, 01/06/2010 - 12:19

Si alguna cosa em fot ràbia de la gent és que sapoderin de diner públic. A que no té nassos de robar a la privada? Allà segur que el foten ràpid a la garjola. Amb el diner públic simplement ets un espavilat.