Publicitat
Política · 16 de Març de 2009. 19:56h.

Dexeus, "horroritzat" per la despesa de Carod a l'Equador

El ginecòleg critica l'ajut a les llengües indígenes i demana que es faci un hospital

El ginecòleg, Santiago Dexeus, ha criticat la inversió feta a l'Equador pel Govern català en favor de les llengües indígenes. En una entrevista a El Club de TV3, Dexeus ha apostat per destinar aquests diners a la creació d'un hospital als Andes o a lluitar contra l'atur a casa nostra. El metge ha indicat que "estic horroritzat en pensar que es gasten milions per obrir una mena d'ambaixada a l'Equador. Jo he estat a l'Equador i sé el que això representa. A l'Equador, explica'ls-hi que han de parlar en català... Per favor, aquests quartos posem-los en un hospital a Cuenca, a l'Equador, no a la nostra, o als Andes, que tenen necessitat i que es digui hospital de Catalonia. Perfecte! Però jo crec que ens estem equivocant en alguns aspectes".

Dexeus s'ha preguntat "quin és el nostre principal problema?" i tot seguit ha afegit que "l'atur. En aquest moment l'atur. El terrorisme està, però més minvat. Mides clares de lluita contra l'atur. Jo estic veient senyores que estan a l'atur, senyores que estan patint l'atur del marit, quaranta, cinquanta anys... Això és esferidor i tots hauríem d'estar pensant en crear empreses noves".

Santiago Dexeus, durant l'entrevista a TV3
Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Josep Manel, BCN, 17/03/2009 - 15:21

Com gairebé sempre és la societat civil catalana la q fa moure aquest país, molt per davant i per damunt de molts polítics.
Completament d'acord amb voste, Dr Dexeus.

#29 rafa, lleida, 17/03/2009 - 12:32

mi curiosidad es en que se gastaran el dinero, o es que alguien piensa que en la ''lengua'', menudos pardillos, habra aglun acto simbolico y el resto,TARARI QUE TE VI.

#28 luis, barcelona, 17/03/2009 - 12:20

un comenterio a esta noticia , hay que hacerlo con la mente fria, y a mi no se me ha enfriado aun lo suficiente

#27 Perlas, Barcelona, 17/03/2009 - 11:02

Carod tiene mucho trabajo, tiene que estimular el zapoteco,otomí,cachí,mazahua,el mijé,churiguani,jabelo,cocama,etc.y si promueve la independencia de los mismos,mamma,a ERC le queda trabajo para generaciones.

#26 max, barcelona, 17/03/2009 - 10:14

Demagògia barata.
Si tant li preocupa el poble, que obri les seves consultes als necessitats.