L’ANC prega “les estelades ben altes” per tapar els buits

Diada a la baixa

L’ANC ha donat a conéixer els preparatius per a la propera Diada, la primera des de que va començar el procés en la que no caldrà inscripció i que es concentrarà únicament a Barcelona. Tindrà com a lema ‘tornem-hi per vèncer. Independència’. Començarà a l’avinguda del Paral·lel i acabarà a l’avinguda Marquès d’Argentera, davant de l’Estació de França.

“Serà una manifestació en moviment sòbria, sense performances”, ha explicat la coordinadora de mobilització de l'Assemblea, Esther Güell. També ha reconegut que “la gent està desmotivada amb la situació política”

Güell ha remarcat que “ja no és una festa, no volem fer 'performance' ni coses boniques. Volem fer coses eficients".Així, ha explicat que la marxa començarà a les 17.14 hores, que distribuiran els que acudeixin en deu punts de trobada i que determinats trams fins arribar a l'avinguda Marqués de Argentera s'hauran de cobrir en dos vials separats per la presència de mobiliari urbà . Tot i això, creu que això no s'apreciarà si aconsegueixen que vagi molta gent a la manifestació perquè "les estelades ben altes farà que això quedi tapat".

Des de l’ANC han demanat que “ara més que mai hem de fer l'esforç d'omplir els carrers de Barcelona”. La presidenta, Dolors Feliu, ha indicat que “el missatge d'aquest any és que tirarem endavant la independència. Si no la fan els partits, la farem nosaltres! Aquesta Diada serà un nou embat”.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#23 Facholin, Barcelona, 28/07/2022 - 06:17

Game over orcos, el cuento se ha acabado. Y todo gracias a ERC, jajajajajajajajaja

#21 Villatortas Post, La Puebla del Trinquete, 27/07/2022 - 14:00

Latest news: Reunidos los miembros y miembras de la ANC, se ha decidido que este año no habrà saraos festivos y solo habrá cosas serias, se vestirà de negro como el Ku-Klux-kLAN o los nazarenos del cristo de los fuets y prou, Nada de bailes ètnicos ni òstias, todos compungidos de collò de mico. Para que los opressores vean que ésto va a petar

#21.1 Hufftington Post, Waxington d'Amunt, 27/07/2022 - 15:11

I poca conya!

#20 Sergi, Bcn, 27/07/2022 - 09:35

La camiseta negra es por un funeral? No la he visto ni en el Bon preu jajaja.

#19 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 27/07/2022 - 09:21

Fan falta moltes estelades per poder tapar tot el que s'ha de tapar!!

Quanta dignitat!!

#18 Y yo con estos pelos!, Chez Titole, 27/07/2022 - 08:56

Com no desenterrin en Viriato, amb les líders que han protagonitzat aquest malanomenat Procès no poden anar enlloc. Encara no s'adonen que sense un líder amb cara i ulls no es pot aconseguir ni tant sols guanyar la lliga de regional. Amb mitjam...erdes no s'assoleix cap independència, collons!