Política · 8 de Setembre de 2020. 15:21h.

Diada descafeïnada

El Govern només anirà a Rafael Casanova

Diada descafeïnada

La portaveu de Govern, Meritxell Budó, ha anunciat en roda de premsa que cap membre de l'executiu català assistirà aquest any a les manifestacions de la Diada, organitzades per l'ANC.

Budó ha manifestat que "com a membres de Govern, buscarem fórmules alternatives com la presència als balcons, i no hi haurà assistència física. Garantirem el dret a la manifestació".

Tot i això, ha declarat que "ja que estem demanant a la població que evitin trobades de més de 10 persones, nosaltres ens hem de posar al capdavant d'aquestes mesures i ens quedarem sense assistir".

La consellera ha explicat també que el Govern suspendrà tots els actes previstos, excepte l'ofrena floral davant l'estàtua de Rafael Casanova, a la qual acudiran únicament el president de la Generalitat, Quim Torra, el vicepresident Pere Aragonès i la pròpia Budó.

"A partir d'aquí no hi haurà més actes. Fins i tot la celebració del dia anterior a la Diada s'ha pregravat, i es televisarà sense la presència de la Generalitat", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 VRaptor, Alicante, 09/09/2020 - 23:39

Me recuerdan un refrán muy marinero "Cuando el barco se hunde las ratas son las primeras en huir"

#3 Albert, BCN, 08/09/2020 - 21:34

Este año ni el Gas de Pedo va a la mani... que mal... jajaja

#2 Prou de fer l'orni!, Girona, 08/09/2020 - 18:01

El tal Casanova no era més que un funcionari que va acabar els seus díes treballant per Felip V,. a QUÈ COLLONS VE AIXÓ DE FER COMÈDIA CADA ANY?

#1 Marcial, Santa Coloma, 08/09/2020 - 15:42

Si van manténganse lejos, igual la estatua se les mea encima.