Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2020. 11:19h.

Diferències a ERC pel confinament a Lleida

L'alcalde critica el poc temps que el Govern ha donat "per preparar el confinament"

Diferències a ERC pel confinament a Lleida

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo i la consellera de Salut, Alba Vergés, han discrepat respecte al marge de temps que es va donar per avisar als ciutadans del Segrià del confinament perimetral durant l'emissió del programa Preguntes Freqüents de TV3 aquest dissabte a la nit.

El Batlle de Lleida, Miquel Pueyo, ha lamentat el poc marge de temps que ha tingut la ciutat per preparar-se pel nou confinament que es va decretar aquest dissabte a la comarca del Segrià.

"Si he d'interpretar l'opinió de diversos sectors econòmics i de població de Lleida, haguéssim demanat una mica més de temps per preparar el confinament. Saber-ho a les deu del matí ha generat molta inquietud i nerviosisme en persones que havien de marxar", ha criticat l'alcalde en una entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3. "Ens hauria anat bé a tots tenir més temps per organitzar-nos" ha recalcat el batlle.

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha justificat el poc marge de temps d'ençà que es va avisar per evitar "èxodes" com els que es van produir a Itàlia. "Nosaltres ho estàvem valorant i evidentment fins que no està tancada, no es pot dir".

"Entenc l'alcalde, he estat molt en contacte amb ell. Si tinguéssim temps podríem gestionar i informar millor, però un anunci a hores vista (com va passar a Itàlia), que van anunciar el tancament amb dos dies de marge i hi va haver un èxode de gent i va ser un problema afegit" ha explicat. "Ens van aconsellar que aviséssim quan estigui tot tancat i organitzat" ha argumentat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 un ciuta?à, palau plegamans, 05/07/2020 - 12:51

'tot tancat i organitzat' diu... i ara què? quin és el següent pas d'aquesta organització tan brutal?

#1 Salomon, Cervera, 05/07/2020 - 12:29

A ningú pot sorpendre les atzagallades que acostuma a fer aquesta pànfila, inepte que van posar al capdavant de Salut. No te cap coneixement de la materia, ni cap curriculum de gestió i està on està pel seu fanatisme lazi . Fa tres setmaes que li va dimitir el director i continua sense anomenar-ne cap i regna la disbauxa total sense vergonya