Publicitat
Política · 28 de Maig de 2019. 16:52h.

Diferències entre els advocats del procés

Huguet diu que Estrasburg "no serà un camí de roses", Boye culpa Van den Eynde i aquest contesta que ell no va redactar la demanda

Diferències entre els advocats del procés

La sentència del TEDH d'Estrasburg que avala la decisió del Tribunal Constitucional de suspendre el ple del Parlament i nega que es vulnerés el dret a la llibertat d'expressió perquè preval l'interès de "seguretat pública" i la "prevenció de desordres" ha provocat discrepàncies entre les diferents defenses del judici al procés. 

L'exconseller Josep Huguet i l'advocat a l'estranger de Carles Puigdemont, Gonzalo Boye, s'han enganxat a twitter amb motiu d'una piulada d'Huguet en la qual, -després de la resolució d'aquest dimarts del TEDH-, afirma que la via jurídica europea "no serà un camí de roses com vaticinaven advocats que han acabat fent de polítics".

"Després de lo del TEDH, això de la via jurídica europea no serà un camí de roses com vaticinaven advocats que han acabat fent de polítics" ha escrit l'exconseller al seu compte de twitter.

13536-piulada2.jpg

L'advocat Gonzalo Boye no ha trigat a contestar i ha afirmat que s'hauria de preguntar qui va interposar el recurs, ja que a Estrasburg "s'ha d'arribar amb els deures fets".

"Igual hauries de preguntar-te qui va posar aquell recurs perquè el TEDH i el TJUE són llocs molt tècnics als que s'ha d'arribar amb els deures fets i els pantalons al seu lloc" ha respost Boye.

portadapiulada.jpg

L'advocat d'Oriol Junqueras i Raül Romeva i coordinador les defenses d'ERC en el judici del procés, Andreu Van den Eynde, ha contestat a Boye afirmant que la lletrada que es va encarregar ho va fer "el millor que va poder". "El representant dels demandants no és necessàriament el redactor" ha dit, afegint que ell "no l'hagués redactat en anglès".

"Com bé saps el representant dels demandants no és necessàriament el redactor. La demanda que, per cert, no hagués redactat jo en anglès, però la lletrada que es va encarregar va fer els deures el millor que va poder" ha escrit.

andreu-van-den-eynde.jpg

El Tribunal Europeu dels Drets Humans ha sentenciat aquest dimarts que la suspensió del ple del Parlament del 9 d'octubre de 2017 per part del Tribunal Constitucional s'ajusta a dret i no vulnera el dret a la llibertat d'expressió. El Tribunal considera que preval l'interès de seguretat pública i la prevenció de desordres.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#25 botifler1914, sINITACA, 29/05/2019 - 11:11

A Boye habría que retirarle la nacionalidad, bastantes mal nacidos tenemos ya que son hijos nuestros como para adoptar más.

#24 Flanagan, Tabarnia,el mandat del poble, 29/05/2019 - 07:52

Si da igual como redactes la demanda,lo que no tiene recorrido ahí se queda.

#23 Sergi, Bcn, 28/05/2019 - 22:33

Boye, y si lo dejas? Ahí lo dejo.

#22 Eva, Enmig del no res, 28/05/2019 - 21:10

Ja està clar. Cadascú mirant pel seu defensat. És el que passa quan hi ha discrepàncies..... tanta unitat al principi del procés. Tot una farsa. Del principi fins al final

#21 Neferu, Barcelona, 28/05/2019 - 20:57

Jajajajajaja Poco han tardado en buscar excusas que justifiquen la desestimación. No ha sido porque el tribunal considere que España no ha conculcado los derechos ni la libertad de nadie, no; la causa ha sido que la demanda NO estaba bien redactada. JA. Pues nada, ahora redactáis otra demanda bien planteada y... a ver si esta vez cuela.

#21.1 Conclusió, Strasburg mon amour, 29/05/2019 - 10:45

Uns experts que cobren un munt de calers no son capaços de redactar correctament una demanda, doncs vaja una colla de sapastres!