Publicitat
Política · 6 d'Octubre de 2011. 09:40h.

Dimissió rebutjada en directe

El conseller Mas-Colell refusa la renúncia del director del Centre de Regulació Genòmica

Dimissió rebutjada en directe

Mas-Colell, durant l'entrevista, amb una imatge de Luis Serrano

El conseller d'Economia i Finances, Andreu MAs-Coell, no ha acceptat la dimissió del director del Centre de Regulació Genòmica (CRG), Luis Serrano, que va presentar la seva renúncia al secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà.

En declaracions a Els matins de TV3, el conseller ha manifestat que "la dimissió, per descomptat, no és acceptada. Es té tota la confiança en el director del CRG i del CRG n'estem molt, molt orgullosos".

La dimissió s'ha produït després que el CRG, un dels cinc millors centres de recerca biomèdica d'Europa i vaixell insígnia de la ciència a Catalunya, quedés exclòs del programa de finançament a centres d'excel·lència del Ministeri de Ciència i Innovació.

En aquest sentit, Mas-Colell ha dit que "trobem exòtic que de deu que se'n podien seleccionar només se'n seleccionin vuit. Això envia una senyal molt rara sobre la qualitat dels centres de recerca a l'estat espanyol. És francament estrany".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 cressi, Berlin, 06/10/2011 - 20:10

Per la meva banda, me n'alegro moltíssim que s'hagi donat aquests premis a centres de reconegut prestigi internacional com són l'IRB i el Institut de Matemàtica del CSIC que sempre han optat més, quan s'ha pogut triar és clar, per científics de l'estat espanyol en contra partida d'altres,

#4 Lola, barcelona, 06/10/2011 - 13:10

Potser és q el CRG es va confiar massa ja s'ho veia guanyat! Tinc entès q en l convocatòria no només s'avaluaven els mèrits aconseguits sinó q tb 1 pla de futur. No potser q hagi estat una miqueta com el conte d l llebre i la tortuga? deixem de tirar pedres fora de casa i mirem el nostre melic

#3 Franel-Landau, teorema, 06/10/2011 - 10:54

N'han concedit 4 a BCN i 3 a MAD. Potser 5-3 era més que el que els spanos podrien tolerar. El misteri és per què sí a l'IRB (BCN), essent manifestament inferior que el CRG? El CRG és reconegut mundialment com a centre de punta, al nivell de HMS, CSHL, Scripps. Quina és la història oculta??

#2 jjjaaaaaaa, barcelona, 06/10/2011 - 10:35

No me extraña que se vaya cualquiera aguanta a abuggggrffgggkkkertddddddbondia.....

#1 jjjaaaaaaa, barcelona, 06/10/2011 - 10:35

No me extraña que se vaya cualquiera aguanta a abuggggrffgggkkkertddddddbondia.....