Publicitat
Política · 17 de Juny de 2009. 10:00h.

Dimiteix el portaveu d'UPyD a Catalunya

El partit assegura que Juan Perán marxa "per raons professionals"

Dimiteix el portaveu d'UPyD a Catalunya

Juan Perán, en una imatge d'arxiu

El portaveu de la coordinadora d'UPyD en Cataluña, Juán Peran, ha dimitit del seu càrrec en el partit. Fonts d'UPyD han confirmat aquesta baixa, però han assegurat que la marxa de Perán respon a "raons professionals" i han defensat que manté bones relacions amb la resta de la direcció, a més de recordar que la baixa ja estava pactada des d'abans de les eleccions autonòmiques. D'aquesta manera, han volgut desmentir les informacions que apuntaven que la baixa de Perán responia als mals resultats obtinguts per la formació a Catalunya, o a unes hipotètiques males relacions amb l'actual coordinador de Catalunya, Ángel Hernández.

Durant la seva estada a UPyD, Perán va comparar la immersió lingüística amb "el nazismo". Arran de la resolució del Parlament europeu sobre la immersió, va afirmar que "los socialistas españoles en colaboración con los nacionalistas han protagonizado, una vez más, una maniobra propia del nacionalsocialismo, más conocido como nazismo". També va acusar el periodista Toni Soler de mantenir una "actitud obscena, sectaria y repulsiva", després que aquest crítiques la facilitat amb la que emprava el terme "nazi".

Publicitat
Publicitat

25 Comentaris

Publicitat
#25 Lluria (Barcelona), Barcelona, 18/06/2009 - 10:32

Un capítol mes, per acabar no canviant res. Mentre Angel Hernandez continui al front, no hi ha res a fer. Els afiliats d´'UPyD a Catalunya no mereixem això. Dimissió ja!

#24 Josep Mª, Terrassa, 17/06/2009 - 23:11

La seva actitut i filosofía es obertament "anti-Catalunya"
Doncs, la guerra es combat amb guerra i es lo que hauríem de fer contra eixos enemics declarats del nostre poble.
Ells son qui han començat eixa croada, per tant es legítim defensar-se.

#23 pere, bcn, 17/06/2009 - 22:05

Després de la gran aventura i desventura de Ciudadanos, segon capítol de les desventures de UPyD. Tindrem un bon espectacle.
Aquest Juan Peran era duríssim contra Catalunya.

#22 Luis, bcn, 17/06/2009 - 15:38

Si Hernández os parece un cancer, ya vereis con Antonio Robles.... vais a flipar!!!!!!!!!!!! juas, juas, juas. Mucha mierda porque la vais a necesitar.

#21 Mentiras Siempre, Barcelona, 17/06/2009 - 12:52

La coordinadora ya con la gente de Robles dentro, Robles deja su acta y"honesto" se va de profe para salir el proximo año de cabeza de lista. Plan desde el principio de Rosa, mientras a limpiar el patio y unos cuantos ingenuos trabajando y poniendo dine