Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2009. 16:00h.

Dimiteix el president de la comissió de l'espionatge

Esquitxat per la xarxa de corrupció de l'entorn del PP

Dimiteix el president de la comissió de l'espionatge

Benjamín Martín, amb la la portaveu d'IU a l'Assemblea de Madrid, Inés Sabanés

El diputat autonòmic del PP Benjamín Martín ha quedat voluntàriament "apartat" de la comissió d'investigació sobre el suposat espionatge polític a la Comunitat de Madrid, de la qual era president, segons ha explicat ell mateix. El parlamentari ha dit que ha emprès un procediment penal contra Isabel Jordán -persona que li ha acusat d'haver rebut diners a canvi de silenciar la trama de corrupció que investiga el jutge Garzón-, i que no vol que els treballs de la comissió es vegin "perjudicats per aquest procediment".

La dimissió s'ha produït després de publicar-se que el jutge Garzón té gravacions en les que Isabel Jordà assegura que Benjamín Martín va rebre diners (més de dos milions d'euros) a canvi de silenciar la trama de corrupció que investiga el magistrat. El PSOE i IU van demanar a l'Assemblea de Madrid el seu recusació com a president de la comissió sobre l'espionatge, però el PP va rebutjar aquesta petició.

La diputada del PP Rosa Posada, membre de la mesa de l'Assemblea de Madrid, serà la substituta de Benjamín Martín com a membre de la comissió, quan aquest formalitzi la renúncia que ha anunciat. El grup del PP no ha aclarit si Posada serà la presidenta de la comissió.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat