Publicitat
Política · 13 de Desembre de 2010. 13:02h.

Dimiteix també el dirigent esquitxat pel cas Palau

El tresorer de CDC, Daniel Osacar, presenta la seva renuncia

Dimiteix també el dirigent esquitxat pel cas Palau

Daniel Osácar

El responsable de finances de CDC, Daniel Osácar, ha dimitit del càrrec i també abandonarà el partit, tal i com ha fet David Madí. Osácar es va veure esquitxat pel Cas Palau i va ser cridat a declarar per la Fiscalia, juntament amb Àngel Colom, pel presumpte cobrament de comissions de Ferrovial.

Nascut a Barcelona l’any 1935, casat i amb quatre fills. És economista i Censor Jurat de Comptes. Fundador i ex- directiu d’un grup d’empreses del sector de la construcció. Ha estat professor d’EMI (Escola de Quadres d’Empreses), així com President del Comitè Executiu i President de la Fundació EMI.

Ha estat President de l’agrupació de Sarrià – Sant Gervasi de CDC, membre de la Mesa del Consell de Barcelona i membre del Comitè Executiu de la Federació de Barcelona. Actualment és responsable de finances de CDC, administrador general de la federació de CiU. És administrador de la Fundació Ramon Trias Fargas, conseller de Barcelona i conseller nacional.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Kropotkin, Vic, 14/12/2010 - 09:09

Cuanta corrupción... Y encima se van con todos los honores a disfrutar de los restos del 3% y o que viene extra ahora... Si señor, patriotas hasta el final. Jua, jua, jua,...

#3 Joan , Barcelona, 13/12/2010 - 19:46

David Madí abandona el càrrec però no el partit, hi segueix com a militant de base. Si us plau, rectifiqueu-ho. No sé si en Daniel Osacar també hi seguirà, però en Madí segur que sí, militant de base.

#2 bon viatge, madí, la ciutat dels osàcars, 13/12/2010 - 17:36

ciu és un vaixell que fa aigues abans de salpar. i, com sempre, les rates són les primeres d'adonar-se'n. i les primeres en abandonar-lo.

#1 Ciudadanista, Barcelona, 13/12/2010 - 15:28

Su misión ha terminado. Está cumplido el objetivo de aportar dinero a la cuenta de CiU con arte y armonía musical. Merece ser galardonado con la Creu de l´Oasi por su trabajo patriótico y melodioso para Casa Nostra.