Publicitat
Política · 2 d'Octubre de 2020. 22:10h.

Dimiteix un alcalde d'ERC per anar begut

Àlex Garrido, de Manlleu, reconeix que és "del tot censurable"

L'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido (ERC), va ser expulsat d'un restaurant lounge de Port d'Aro (Girona) pel seu estat d'embriaguesa, segons ha informat aquest divendres Crónica Global. En les imatges difoses es veu el batlle republicà amb dificultats per mantenir-se en peu degut al seu estat etílic en plena pandèmia.

Els fets van passar fa unes setmanes al restaurant Canalla, ubicat al port esportiu de la localitat costanera de Girona. Els clients van ser testimonis de com la seguretat de l'establiment s'emportava el batlle completament ebri a l'exterior del local. En les imatges també s'aprecia com hi havia diverses copes i ampolles a terra al voltant de la seva taula.

Àlex Garrido ha presentat la seva dimissió després d'aparèixer begut en el vídeo. L'alcalde de Manlleu ha anunciat la seva dimissió en un comunicat, on defineix com a "del tot censurable" la seva actitud.

L'alcalde de Manlleu, Àlex Garrido (ERC) en un restaurant fa unes setmanes
Publicitat
Publicitat

42 Comentaris

Publicitat
#41 Chris, Lleida, 05/10/2020 - 15:05

M'estranya que no hagi dimitit per ser d'ERC

#40 Pere, Blanes , 05/10/2020 - 08:46

Que poca vista, se demuestra una vez más que en un sistema político donde la lógica y la percepción ciudadana está alterada por el fanatismo absurdo y el oportunismo , puede acabar en un cargo gente variopinta.

#39 FRAN BCN, Bcn, 04/10/2020 - 11:02

Que voleu què us digui...el què.pugui fer.un polític en les seves vacances o temps lliure penso que.es.el seu problema......ara bé, si se sent millor amb la dimissió, doncs perfecte!!

#37 republiqueta for ever, Tabarnia capital, 03/10/2020 - 20:59

*que no estaba borracho, que le habían dicho que la rapubliqueta ^ja era un fet^ y lo celebró.
Visca la Republica dels vuits segons. ¡¡¡¡ ¡¡¡¡

#33 Marcial, Santa Coloma, 03/10/2020 - 18:13

Osti tu manlleuencs, no se que me ha pasat, he tomado 6 whiskys macallan murray 1989 bourbon/port 15 tears old single malt y me han retumbando la cancioncilla del lluiset en la caja, y no paraba y no paraba, que si l´avi siset, que si tomba, bueno, he acabao mojando los shorts y en brazos del gorila del bar. A partir de ahora tomaré fantas. ....