Política · 23 de Desembre de 2008. 13:17h.

Dimiteix un alt càrrec per "la subordinació al PSC-PSOE"

El secretari de Comerç, Emili Valdero, denuncia que "ERC ignora les necessitats reals del país"

Dimiteix un alt càrrec per "la subordinació al PSC-PSOE"

Emili valdero, en una imatge d'arxiu

El secretari de Comerç i Turisme de la Generalitat, Emili Valdero, ha presentat la seva "dimissió irrevocable" al discrepar dels criteris que marquen les actuacions polítiques en aquest àmbit del govern de la Generalitat i, "en particular", d'ERC. En una carta remesa al conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, el republicà Josep Huguet, Emili Valdero considera que "la retallada de més d'un 43% del pressupost de les ajudes destinades al Comerç de Catalunya fa inviable, al meu entendre, dur a terme les actuacions que el sector requereix per a poder superar la greu crisi econòmica que estem patint".

Així mateix, a través d'una nota de premsa emesa des de la mateixa Secretària de Comerç, Valdero titlla d'"injustificada" aquesta reducció d'ajudes i assegura que "aquesta decisió denota la falta de rumb d'ERC, subordinada als dictats del PSC-PSOE, i que ignora les necessitats reals del país al qual se suposa que està servint".

Fonts d'Esquerra han negat que sigui una dimissió, han assegurat que és un cessament i han atribuït la decisió "al desgavell en la política de Moda, que era matèria de la seva competència".

Veure document

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 Ramon, Barcelona, 26/12/2008 - 10:49

Per dignitat, dignitat, la d'haver abandonat ERC tan bon punt endegar-se el servei de palanganeria al partit que ha fet més mal a Catalunya. A veure si encara convertirem en herois els que vagin sortint-ne ara que el trinxament és inevitable.

#48 Gemma, Sabadell, 26/12/2008 - 09:41

Aquest patriota que ara tant admireu, és un dels càrrecs d'ERC que es van quedar al govern quan els sociates els van fer fora!!!! No va tenir cap problema a estar a les ordres d'un montillista mentre esperava el Tripi-2

#47 Roger, Barcelona, 26/12/2008 - 09:40

Serafí, ha donat en el clau. Si portes dos anys en el càrrec, consolides de per vida un complement en el sou de l'hòstia quan tornes a l'universitat. Curiosament ha plegat uns dies després de fer els dos anys en el càrrec!

#46 Serafín, Sabadell, 25/12/2008 - 22:00

Quan portava aquest home al carrec? Perquè si feia més de 2 anys, i era porfesor funcionari de la universitat, consolida un sou de la òstia, per tota la vida fins que es jubili. Si duia menys no. s'hauria de saber.

#45 Ramon, Barcelona, 25/12/2008 - 21:24

Ara Esquerra -o directament Nicaragua, vés a saber, perquè se'ls confon-, en una pràctica amb tuf leninista, fa córrer que no Vardero ha dimitit sinó que l'han cessat ells perquè era un grapallut. No cola. Si tan grapallut fóra, l'haurien ascendit.