Publicitat
Política · 26 de Febrer de 2020. 20:33h.

Dins del marc constitucional

"Qualsevol acord es formularà en el marc de la seguretat jurídica"

Dins del marc constitucional

El Govern de la Generalitat i el Govern espanyol han acordat en un comunicat conjunt que “qualsevol acord que s'adopti en el si de la taula es formularà en el marc de la seguretat jurídica”. Els dos executius, que s'han reunit aquest dimecres a la tarda a la Moncloa durant tres hores, han acordat també reunir-se mensualment i de forma alternativa a Madrid i Barcelona.

La primera reunió de la taula de diàleg ha servit per a “establir les bases del diàleg” i constatar la “naturalesa política de l'conflicte”. Les dues delegacions han considerat que les reunions són un instrument per a arribar a una “solució política” i segellar acords “en el marc de la seguretat jurídica”.

La Generalitat i el Govern espanyol s'han emplaçat a seguir treballant en favor del diàleg, la negociació i el pacte. La delegació de la Generalitat i de el Govern espanyol estaran encapçalades pels presidents i vicepresidents dels dos executius, però només s'incorporaran a la taula quan sigui necessari per a ratificar acords.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Agustino, Barcelona, 27/02/2020 - 17:53

¿Seguridad jurídica? pero si estos se pasan las leyes por el forro... tendrán cara

#5 Jos, VNG (Ghost Republic), 27/02/2020 - 11:08

El comunicat no diu res de la constitució. Sembla que el PSOE té por de posar-ho.
Parla de marc jurídic.

#4 Mireia, Barcelona, 27/02/2020 - 08:55

El personatge que ha arribat més lluny en l'art de la mentida es el tal Sanchez, del que encara recordem quan en els seus parlaments demonitzava als seidiciosos i fins i tot els va titllar, amb molt bon encenrt, d'inútils. I avui veiem la escena amb personatges maquiavelics i covards com el de la Moleskine asentants a la mateixa taula, Vergonyós

#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 26/02/2020 - 22:12

La Mesa de Bandidos certifica 2 cosas:
1.- En España la izquierda, como bien ha dicho Cayetana, ha muerto. Ahora es izquierda retrógrada o ultraderecha directamente.
2.- En su avance hacia el totalitarismo Cum fraude nos dice que debe respetarse ni a los Parlamentos ni a la oposición.

#2 Telamarinera, Vng, 26/02/2020 - 21:54

Mes de diálogo ?? Querrán “icir” mesa de “di algo “.
O quizás de “dar algo”.
Dos millones de catalanes no están debidamente representados.