Publicitat
Política · 2 de Desembre de 2019. 17:07h.

Dipòsit d'armes a Martorell

La Policia deté un home amb setze armes de foc

Dipòsit d'armes a Martorell

Armes confiscades per la Policia Nacional

La Policia Nacional ha intervingut un dipòsit d'armes de guerra i municions aquest dilluns a Martorell en una operació contra el desviament d'armes de guerra a grups terroristes i delinqüència organitzada. Un home ha estat detingut i s'han localitzat 16 armes de foc, vuit llargues-vuit curtes, i cartutxos de diferents calibres al seu domicili, on tenia un taller il·legal per a la modificació, transformació i conversió d'armes legals en il·legals.

L'operació s'ha dut a terme gràcies a la cooperació policial internacional després que la Policia Nacional analitzés diverses informacions procedents d'EUROPOL, que han culminat amb la detenció i incautament de les armes. La investigació del cos va permetre detectar que el detingut, que és titular de diverses llicències d'armes, havia estat adquirint dispositius per modificar el sistema de tret, transformant les armes curtes en pistoles metralladores capaces d'efectuar trets a ràfega que podien aconseguir una potència de trets de 1.100 cartutxos per minut.

La investigació ha estat dirigida pel Jutjat d'Instrucció número 1 de Martorell (Barcelona) i realitzada per agents de la Comissaria General d'Informació, en col·laboració amb la Brigada Provincial d'Informació de Barcelona.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Jolin, Bcn, 02/12/2019 - 18:06

Quina marxa per Martorell. Fa por tot plegat.

#2 Capit@n España, Purgandus populus!!, 02/12/2019 - 18:00

El Ejercito Secreto de la Butifarra (ESB)....jajajaja

#1 Lolo, Barcelona, 02/12/2019 - 17:38

La clave es que este individuo modificaba armas en un taller, con equipamiento y herramientas especiales; lo que requiere inversion, horas de trabajo, compra de piezas, consumo de materiales, energia.... es evidente una intencion comercial. Pero, quien era el/los cliente(s)? Quien esta interesado en comprar armas de guerra en Catalunya hoy?