Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2013. 08:37h.

Diputats d’EUiA inciten a un escarni davant el domicili de Rigau

Mena i Companyon promouen des dels seus comptes de twitter l'acció contra la consellera

Diputats d’EUiA inciten a un escarni davant el domicili de Rigau

Mena, en una foto d'arxiu

Una trentena de pares del CEIP Can Montllor de Terrassa es van situar diumenge davant la casa de la consellera d’Educació, Irene Rigau, a Ribes de Freser (Ripollès), per protestar amb pancartes i col·locar cartells de protesta pel tancament imminent del centre, segons informa La Vanguardia.

La novetat és que darrere d’aquesta mobilització, on va acudir una dotació dels Mossos d’Esquadra, hi ha dos diputats d’Esquerra Unida i Alternativa (EUiA), Joan Mena i David Companyon. Aquest últim, a més a més, és membre de la Mesa del Parlament de Catalunya.

Mena i Companyon van promoure des dels comptes de Twitter l’escarni a la consellera Rigau. “Moltes veus reclamen acumular forces, un calendari de mobilitzacions per la defensa de l’escola pública i els educadors #escracherigau”, va escriure en aquesta xarxa social Companyon.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#15 Funcional, BCN, 08/04/2013 - 13:24

Tranquilos, no tardarán en acusarlos de españolistas disfrazados de comunistas. Si es que no lo han hecho ya, cosa que no me extrañaria.
Los politicos catalanes pueden dormir tranquilos, la manada les proteje, como merece todo buen patriota.
Ellos están exentos de toda responsabilidad mundana.

#14 Tyr, Barcelona, 08/04/2013 - 12:21

I per què no es fa un escrache a la casa dels dirigents d'ICVA que van permetre el gran endeutament de l'ACA o d'ATLL? D'això no en parlen, però van deixar un forat que ni el que hi ha a la capa d'ozó....

#13 joan, manresa, 08/04/2013 - 12:01

tinu.)unica fita es provocar malestar i preparar altre cop alternativas désquerra amb pactes de la suma de perdedors...,de tan mal trist record.Desitjem que tot plegat no acabi malament,pro no juguin amb foc....,ya u varen fer una vegada i varem veure com va acabar.Are sí axís u volen,endevant...

#12 joan, manresa, 08/04/2013 - 11:57

tinu.)i amb uns seguidors qué només esperan pujar esgraons dintre la formació engrescan a quí porta ya dintre seu,malestars,odis ,rencunias i frustacions,i també ambicions ...,i amb aquest poti-poti,ya tenim la gent al carrer,i axó ya crex com bolets....,troven arguments per a tot,pro la seva (co

#11 joan, manresa, 08/04/2013 - 11:52

El Casal obre la seva paradeta desde Morolandina.--Mala peça tenim al teler.EUiA seguex amb la seva línea de comunisme disfresat de modern,iamb las matexas consignas recuperades d'anys passats.Revoltas populars.Es lo més fácil del mon,qualsavol pretex li posem l'embolcall qué ens convé i (cont.