Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2010. 13:30h.

"Diran coses espantoses de nosaltres"

Emili Valdero alerta que "tenim molts enemics"

"Diran coses espantoses de nosaltres"

Valdero, a la dreta de López Tena

Un dels membres de la candidatura de Joan Laporta, Emili Valdero, ha estat l'encarregat de fer declaracions als mitjans de comunicació després de les votacions. Valdero ha explicat que "no tenim dades de participació", però s'ha felicitat perquè "és evident que està venint una gentada impressionant".

El dirigent de Solidaritat Catalana ha advertit que "tenim molts enemics, la lluita per la independència serà molt dura". En aquest sentit també ha augurat que "diran coses espantoses sobre nosaltres, perquè lluitem contra l'Estat espanyol".

Finalment, ha elogiat el sistema per a la tria de candidats que ha dut a terme Solidaritat Catalana i ha recordat que "les primàries només les hem fet nosaltres, en els altres llocs no es pot discrepar".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Joan, Bcn, 06/09/2010 - 13:09

Armand y compañia. Vuestros comentarios clasistas y xenofobos, colocandos por encima de los demas son una advertencia para saber que CAT nos esperaria con vosotros. La del tiro en la nuca, verdad? total, somos poco mas que animales. Heil Laporta.

#14 Armand Basevi, Estat Català, 05/09/2010 - 18:41

Josep Maria, no insultis als pobres animalons... que son ignorants i amb tot l?esforç de controlar l?esfínter, han entrat aquí per error, no els facis patir mes!

Jo els ajudaré...

Er enlaze que sus buskais eta aki http://www.intereconomia.com/la-gaceta

#13 Joan C, Sant Boi, 05/09/2010 - 11:27

Crec que no cal que caiguem en provocacions ni malgastem la nostra bona educació amb els que no en tenen. Anem a la nostra i fem la feina que cal, tenint clar que ELS RIVALS A BATRE SON ELS UNIONISTES I NO ELS INDEPENDENTISTES.
Visca SC i Visca Catalunya

#12 Josep Maria (Lleida), LLeida, 05/09/2010 - 10:21

El que no entenc, és que tots els que us anomenau "espanyols", llegiu diaris en català pro-nacionalistes, però si sou massa casposos i incultes, per entendre-les, aquesta Espanya que defenseu, és la merda en un pal, senyor que coses

#11 Kropotkin, Vic, 04/09/2010 - 21:25

Lo mas espantoso es el nivel al que deben estar estos tipos de colesterol. Con las comilonas que se pegan, no creo que duren mucho.