Publicitat
Política · 25 de Desembre de 2021. 11:56h.

"Direcció messiànica" al PSOE

"El teu únic objectiu sempre va ser assolir el poder"

"Direcció messiànica" al PSOE

Enrique Pérez, històric militant del PSOE des de 2003 i vicesecretari general d'Extremadura, s'ha donat de baixa del partit amb una carta que ha enviat al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. En aquesta assegura que el president ha aconseguit "que el PSOE com a partit pràcticament desaparegui, mitjançant l'escanyament del seu funcionament orgànic i la direcció messiànica que exerceixes".

En l'escrit acusa Sánchez de trair "totes i cadascuna de les promeses, de les resolucions congressuals i del programa electoral" i de ser "el secretari general més desideologitzat, narcisista, fal·laç i antidemocràtic que ha tingut el PSOE des de la seva fundació el 1879".

"El teu únic objectiu sempre vas ser tu mateix: assolir el poder per complir un ambiciós i personalista somni d'arribar a Moncloa i viure de la política la resta de la teva vida. No hi havia res més al darrere: ni una ideologia, ni una ètica ni una visió o missió històrica", ha afirmat.

Considera que l'"única aportació" de Sánchez "ha estat córrer al rebuf del neoliberalisme rampant i anar a Europa a demanar crèdit" i, a més, "ha sorgit un govern que té com a únic objectiu sostenir el poder".

Enrique Pérez assegura que "ara només hi ha dos tipus de militants al PSOE: els que sabem que ens vas trair i els que encara no ho saben". "He de marxar del PSOE. Per no seguir passant vergonya, per no sentir-me còmplice sota cap concepte de les nefastes conseqüències socials i polítiques del teu pas per Ferraz i per Moncloa, i per no seguir enganyant ningú, per activa ni per passiva, amb la possibilitat que el partit recuperi, durant el teu mandat, el lloc on el va posar la militància el 2017", ha explicat.

"Em dono de baixa per romandre fidel a les idees socialistes, per les quals van ser represaliats, fins i tot amb la mort, alguns dels meus avantpassats", ha afegit en l'escrit dirigit al president del govern espanyol.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#8 Jose, Barna, 26/12/2021 - 10:50

La mayoría de esta generación son políticos profesionales muy pocos vocacionales , los profesionales se caracterizan por no tener experiencia laboral previa o muy mínima para rellenar currículum y matarán por seguir en el cargo : no hay nada personal solo son negocios y el PSOE es de matrícula de honor.

#7 Xavier , Murcia , 25/12/2021 - 22:09

Seguramente el extremeño tenga razón. Pero a juzgar por el tono de sus palabras, da la sensación de ser el típico socialbolchevique que alimenta un resentimiento casi criminal por la media España a la que considera enemiga. La verdad, entre un cínico sin escrúpulos y un fanático cainita, mejor el primero. Cuidado con los sociatas tipo Nelken.

#6 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 25/12/2021 - 21:32

Las caras que se ven con frecuencia en política,han competido y sobrevivido en un entorno hostil y despiadado hasta llegar a esas posiciones de poder dentro del partido, se saben todo tipo de tretas,sobretodo desde el socialismo.

#5 A.Bcn, Barcelona, 25/12/2021 - 15:33

Que Sánchez es todo lo que dice este es cierto. Pero que a estas alturas este pobre hombre descubra lo que es el PSOE no cuela. ¿Carguitos que cambian de adjudicatario?

#4 OtgerCataló, BCN, 25/12/2021 - 14:07

Histórico militante desde 2003 ??? Pedro Sánchez es más histórico, milita desde el 93.