Publicitat
Política · 22 de Febrer de 2021. 18:01h.

Directes a l'abisme

L'home que vol ser president triga sis dies en sortir

Directes a l'abisme

El vicepresident del Govern Pere Aragonès ha comparegut després de sis dies d'aldarulls arran de l'empresonament de Pablo Hasel i ha donat suport "a la totalitat dels servidors públics quer treballen per garantir la seguretat i la salut a l'espai públic, que és de tothom". "La seva feina és molt important per garantir els drets i les llibertats", ha dit.

Aragonès ha fet una "crida a la calma" i ha manifestat que "hem d'evitar la criminalització dels que surten al carrer". Tanmateix, ha assegurat que "el saqueig d'un comerç o l'enfrontament amb treballadors públics no són ni llibertat d'expressió, ni llibertat de manifestació". "Les manifestacions han de ser pacífiques" ha reblat, però ha recordat el "qüestionament dels drets i llibertats ciutadanes, també quan s'ha produït una situació de repressió".

També ha recordat que "el cos de Mossos és una policia integral i això vol dir que ha d'estar preparada per totes les situacions" i ha remarcat que quan hi ha qüestions d'ordre públic "sempre és millor que ho faci una part dels agents que estigui especialitzada, formada i equipada per fer front a aquestes situacions". "Crec que és important que hi hagi aquest àmbit dins del cos", ha sentenciat.

Sobre l'instrumental que fan servir, Pere Aragonès ha dit que "hi ha d'haver instruments, entre el que és la defensa i l'arma de foc, per poder actuar". "Si s'ha d'abordar, s'ha de fer amb serenitat. Ens equivocaríem en prendre decisions a cop calent", ha advertit.

Finalment, el vicepresident s'ha posat a disposició del Parlament per donar les explicacions que calgui sobre els aldarulls dels últims dies, però ha demanat no utilitzar aquesta "situació complicada per fer el joc polític". "Ens equivocaríem si féssim això", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#26 Sarola, Casrelldefels, 23/02/2021 - 16:24

No se d'on els han tret. Tots ells son una colla de XIXAREL.LOS.

#25 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 23/02/2021 - 12:12

Mire Sr. Aragonés, si quiere contentar a todos sólo tiene que proponer la disolución de los mossos, de está forma las competencias pasarían de nuevo al CNP y a la GC, y así Ud. y los suyos ya no tendrían que disimular (la policia y la GC sería SÍ o SÍ culpable de todo, de la contundencia o de la pasividad según les conveniera)

#24 Li diuen Cigronet, garbancito , Liliput, 23/02/2021 - 11:58

Els seus "estimats amics " de Junts li diuen, donada la seva curta alçada, "Cigronet.

En Cigronet (garbancito) no deu arribar amb els peus a terra quan seu a la cadita. Un petit barrufet-pitufo.

#24.1 No ho tinc clar, Chez Titole, 23/02/2021 - 13:42

No crec que el problema amb aquest figura sigui l'alçada, el problema en el nivell mental que no està massa lluny de la resta del seu equip.

#23 Nyerro, Més enllá, 23/02/2021 - 11:37

Diu que no s'ha de fer política amb aixó... si ells no han fet rés més...quina colla d'inútils que ens governa...ara ja només falta que hi posin els de la Cup... ja ens podem senyar, que no deixarán pedra sobre pedra...

#22 Patufet, Gironès monamour, 23/02/2021 - 10:23

On ets?....soc a la panxa del bou on no hi neva ni plou!!!!!