Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2009. 20:36h.

Dirigents de CDC, amb els crítics d'Unió

L'Associació El Matí rep el suport de Felip Puig, Oriol Pujol, David Madí i Josep Rull

El sector sobiranista de Convergència ha donat suport a la presentació de la nova associació El Matí, que aplega els crítics d'Unió. L'empresari Vicenç Pedret, que va competir amb Duran al congrés de Viladecans (2004), ha anunciat que entre les mostres de suport n'havien rebut de dirigents sobiranistes de CDC com el secretari general adjunt, Felip Puig; el portaveu el Parlament, Oriol Pujol; el secretari de comunicació, David Madí; el candidat a les europees, Ramon Tremosa; i l'exmembre del CGPJ Alfons López Tena. També del president d'Esquerra, Joan Puigcercós, i del candidat europeu, Oriol Junqueras.

En la sala Segarra, a la quarta planta de l'Ateneu Barcelonès, hi havia en tot cas el diputat de CDC al Parlament Josep Rull i el conseller nacional Víctor Terradellas, a més d'una nodrida representació política transversal: l'expresident del Parlament, Heribert Barrera, de 91 anys; i la portaveu de Reagrupament, Rut Carandell. També dirigents històrics d'Unió propers al sobiranisme com l'exconseller de Justícia, Agustí Bassols, o l'exregidor de Barcelona, Francesc Borrell, entre d'altres. L'acte també s'ha acabat, per cert, amb una copa de cava Duran Gran Cremat.

Veure manifest

Veure objectius

Els crítics d'Unió brinden amb cava

Josep Rull, un dels assistents

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Ben, Reus, 03/04/2009 - 09:35

Sublim, el nom del cava.

#4 Miqueló, Berga, 03/04/2009 - 02:19

una esquerda més al gran bluff del Duran i la seva genteta, quina llàstima que el Mas els posi sordina!

#3 Martí i Laura, El Masnou, 02/04/2009 - 21:53

Ja son massa les veus i els sectors que han perdut la confiànça en la nau d una Unió a la deriva i supeditada a l ambició personal del Duran. Si els nacionalistes no creuen en Unió i els espanyolistes tampoc, seran la Eusko Alkartasuna de Catalunya.

#2 Preguntador, Barcelona, 02/04/2009 - 21:24

I quina diferencia hi ha que passin de Uniò a Convergencia ? No es presenten junts a totes les eleccions ?

#1 Toni A, Organyà, 02/04/2009 - 21:20

Si demà plega Artur Mas i CDC es separa d'Unió, sol.licito l'alta de militant . A hores d'ara tothom sap que el futur passa per un nacionalisme real, forma de arcaismes espanyolistes de reminiscències cambonianes.- CDC sola i a governar.