Publicitat
Política · 30 de Novembre de 2008. 17:52h.

Dirigents de CDC donen suport a l'autodeterminació

El diputat Albert Batalla, el regidor Joaquim Forn i l'alcalde de Castellterçol

Dirigents de CDC donen suport a l'autodeterminació

Albert Batalla

Albert Batalla, alcalde de la Seu d'Urgell per CiU, ha participat aquest diumenge en un dinar que el moviment Decidim ha celebrat a Barcelona, en una trobada en la qual s'ha visualitzat "el creixement d'aquesta plataforma, que comença a caminar amb pes segur per treballar per l'autodeterminació de la nostra nació". Batalla, en representació dels més de 400 càrrecs electes locals de CiU que formen part d'aquest moviment, ha destacat la importància de la seva "transversalitat", ja que aplega representants de la majoria dels partits polítics de Catalunya, i del gran número de càrrecs que s'hi han sumat, perquè "som molts i com més serem, més forts, perquè més municipis caminarem en la mateixa direcció: la defensa del nostre dret a decidir, dret amb el qual ha de comptar qualsevol nació sense estat".

Albert Batalla ha volgut destacar que "la tasca que els càrrecs electes realitzem des del món local és compatible i és una aportació positiva a la política general del país". Segons l'alcalde nacionalista, "la nostra prioritat és el benestar dels ciutadans i ciutadanes dels nostres municipis, però aquest benestar està directament lligat al desenvolupament del nostre dret d'autodeterminació i molt lligat a les decisions d'administracions de rang superior". Centrant-se en el moment actual, Batalla ha concretat, que "el benestar dels nostres ciutadans i ciutadanes està molt lligat en aquests moments a com es concreti el nou model de finançament i al desplegament del nou Estatut". En aquest sentit, ha destacat la importància de "l'acció coordinada que permet aquest moviment per donar resposta a una eventual retallada per part del TC".


D'aquí la importància d'aquest moviment que ja compta amb més de 1000 adherits de més de 500 municipis, més de la meitat dels municipis del país. És per això, que tal com ha destacat Batalla, "cal seguir creixent en nombre, perquè comptem amb una eina important per fer front a la situació que es produiria si aquest procés de desplegament de l'Estatut i el finançament no acaben bé". En el transcurs d'aquest dinar també han intervingut, en nom de CiU, el regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn i l'alcalde de Castellterçol, Manel Vila.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 01/12/2008 - 00:02

Hug(Begur) Estos están en CDC porque tienen un poco, solo un poco ,más de pesquis que los de ERC y escindidos.
Los de Unió están algo menos locos.
Y cada vez se convence más gente que Ciidadanos es el único grupo con visión de futuro para Cataluña.

#4 VOLEM LA INDEPENDENCIA ara aqusta nit, de salses a guardamar, 30/11/2008 - 23:44

no tanta comedia ni tantes voltes que es presentin els partits catalans dient que si treuen majoria al parlament declararan la independencia unilateral

#3 Pasqual, BCN, 30/11/2008 - 22:33

Adeu e-noticies, ja estic cansat que em filtreu comentaris, cansat de veure com mentre a qualsevol espanyol se li permet desplegar aquí tota la seva agressivitat envers Catalunya a nosaltres no s'ens tolera una paraula més alta que l'altra.

#2 Hug, Begur, 30/11/2008 - 20:44

Aquesta gent que fa a CDC? alg?s deu haber enganyat

#1 marc, ppcc, 30/11/2008 - 18:24

On és la notícia?