Publicitat
Política · 29 d'Octubre de 2019. 11:42h.

Dirigents de JxCat demanen el cessament del conseller Buch

Cuevillas també diu que Torra està "totalment aïllat" al Govern

Dirigents de JxCat demanen el cessament del conseller Buch

El número 4 de Junts per Catalunya per Barcelona el 10-N, Jaume Alonso-Cuevillas, creu que el president de la Generalitat, Quim Torra, "ha de cessar" el conseller d'Interior, Miquel Buch, després de les actuacions policials d'aquests últims dies.

Alonso-Cuevillas ha carregat en una entrevista a Ràdio4 contra l'actuació dels Mossos d'Esquadra, de qui ha considerat que "els Mossos eren un cos de prestigi i s'està perdent per l'actitud d'alguns agents".

També ha condemnat la violència, però ha especificat que no considera que cremar un contenidor "sigui violència". "Serà desordres o una altra cosa", ha matisat perquè "la violència és sobre les persones".

Finalment, ha afirmat que Torra està "totalment aïllat" perquè no compta amb "el suport orgànic -del partit- que hauria de tenir". Segons el candidat, el cap de l'executiu ha de fer "un cop sobre la taula" per recuperar la confiança del seu entorn. "Hi ha qui el vol fer caure, fins i tot dins del seu partit. Està molt sol", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Otto Von Kagarren, Rastenburg, 29/10/2019 - 15:23

"Walküre.Walküre.Walküre."

#11 Pepet, Sabadell, 29/10/2019 - 15:22

Ara sí que l'hem fotut!
Ara resulta que els mossos no són persones; segons diu aquest súper advocat Cuevillas. País de boixos.

#9 El món del revés, Barcelona, 29/10/2019 - 14:15

Un altre trepa que s'apunta segon bufa el vent. És una opinió, els dos consellers que han donat la talla són Buch i ?ngels Chacón, en un ambient des del propi govern totalment advers. Es fa una comissió d'investigació dels Mossos, així de sencill, i no al boicot contra Espanya, no tirar-nos pedres al propi terrat. JXCAT de braçet amb la CUP!!

#8 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 29/10/2019 - 13:11

Jaume Alonso Torrebruno. Un virtuos del fototropisme patriotic

Al cap i a la fi nomes es tracta de posar o treure dues barretes a la bandera depenent del que aconsella l´anemometre.

#7 Sid, Bcn, 29/10/2019 - 13:11

Tirar pefres de mig kilo esviolencia?

#7.1 Alejandro, Villadecans, 29/10/2019 - 19:01

Según este, si no das a alguna persona con ella no, cuenta como si la tiras al río y para este tipo no contara como violencia sise le da a un policía, eso si si le das a su coche y le pide el retrovisor buscará al policía más cercano para echarle la culpa de no haber detenido tal acto de violencia