Publicitat
Política · 12 de Novembre de 2012. 08:43h.

Dirigents del PSC critiquen "l'excés" de Marcelino Iglesias

Martínez-Sampere recorda que "els nacionalismes van provocar morts com ho va fer el socialisme"

Dirigents del PSC critiquen "l'excés" de Marcelino Iglesias

Rocío Martínez-Sampere

Alguns dirigents del PSC s'han desmarcat dels comentaris de l'expresident de l'Aragó, Marcelino Iglesias, que va comparar el nacionalisme català amb l'hipernacionalisme  francès i alemany que va causar milions de morts a Europa.

El president del grup municipal del PSC de Barcelona, Jordi Martí, ha afirmat que "els paral·lelismes en aquesta campanya els carrega el diable. Esmentar els morts del segle XX torna a ser un excés... Prudència!!".

Per la seva part, la diputada Rocío Martínez-Sampere també ha criticat les paraules d'Iglesias: "els nacionalismes van provocar morts com ho va fer el socialisme. Afortunadament per a tots, ara estem en democràcia SXXI". Ho ha fet en un tuit en el qual ha afegit els 'hashtags' "#prudència" i "#respecte". El tuit l'ha retuitejat la diputada gironina Pia Bosch.

Un altre militant del PSC, José Antonio Donaire, ha piulat: "Darrera hora. Marcelino Iglesias descobreix que un nacionalista va dissenyar la Comic Sans #porquenotecallas".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#10 pepeillo, el baix, 13/11/2012 - 21:56

Os va votar vuestra tia au ves sociolistos.

#8 spanish, Madrid, 12/11/2012 - 13:24

va parlar del nacionalisme en general el que passa que aquests que veuen tancs i avions a tot arreu ja els hi va be

#7 spanish, Madrid, 12/11/2012 - 13:24

esta busca acomodo en las comodas y putrefactas aiguas de CIU por si el PSC desaparece y vienen el PSOe los paracaidistas ya se sabe

#6 fells, Barcelona, 12/11/2012 - 13:15

No es tracte de nacionalisme, es tracte d'independència. Els nacionalismes que han provocat les morts que diu aquest senyor, han estat els nacionalisme d'Estat, agressius envers altres Estats, entre ells l'espanyol.

#4 Kropotkin, Vic, 12/11/2012 - 11:56

Los del PSC acabaran sin que les voten ni sus propias familias. Son una vergüenza.