Publicitat
Política · 14 de Gener de 2021. 13:43h.

"Dirigents dels procés han de demanar perdó"

Josep Bou, regidor del PP: "aleshores tornarem a parlar"

"Dirigents dels procés han de demanar perdó"

El regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha dit en una entrevista al canal de Youtube de Xavier Rius que els dirigents independentistes que compleixen penes de presó han de "demanar perdó" i "rectificar els desastres de la DUI i les lleis de desconnexió".

Bou ha assenyalat que "el Govern està en mans de persones que no governen per a Catalunya, governen per als seus interessos ideològics, espuris, de viure, enfrontar ..." "Quan s'oblidin de això -el procés- i baixin de la muntanya on estan ficats, tornarem a parlar, a fer camí ", ha remarcat.

Segons el regidor popular, els dirigents independentistes "han de moure's del lloc on estan". "Aquests senyors que estan presos, per l'amor de Déu, que rectifiquin, que demanin disculpes, que demanin perdó pel que han fet", ha reblat perquè, segons ell, "enfrontar als catalans ha estat un acte criminal".

Finalment, Josep Bou ha lamentat que diguin que "ho tornarem a fer" i ha afegit que "són ells els que no estan disposats a que fem camí, i, mentrestant, aquestes coses -en referència a l'incident el la Meridiana- tornaran a sorgir i a passar ".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#4 Neferu, Barcelona, 15/01/2021 - 09:53

¿ Y para qué queremos unas disculpas que no son sinceras, si mientras te están pidiendo perdón, entre bastidores están organizando otro circo?

#3 Frank, Madrid, 14/01/2021 - 17:08

No se si me da más pena o me da más risa, entre este y el Albert Boadella no se cual elegir como presidente de Poligoneratabarnia capital Badalona.

#3.1 A.Bcn, Barcelona, 14/01/2021 - 18:51

Dudo que ninguno de estos dos huya dentro de un maletero dejando tirados a sus compañeros.

#3.2 mateu j.c., Barcelona, 14/01/2021 - 21:26

lo que fa más pena es un borrego diciendo sandeces y poniéndose de nombre Frank por ser más modelno y de localidad Madrid por no mostrar lo que es.

#3.3 Ramón, BCN, 15/01/2021 - 09:02

Tú si que das pena!

#3.4 xavi, bcn, 15/01/2021 - 10:01

Vaja Pallaso aquest.... Diuen que es Regidor del Ajuntament de Barcelona? BBufff.... si que esta malament la ultradreta.

#2 Catalans trempats, Barcelona, 14/01/2021 - 14:59

Independentment del color polític, els dos catalans que valen la pena, a nivell local i autonòmic són Josep Bou i Alejandro Fernández, dos catalans trempats, un vigatà i un tarragoní amb sentit comú i de l'humor que toquen de peus a terra, les canten clares i no fan cara ni de fàstics ni pomes agres

#1 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 14/01/2021 - 14:41

No solo no van a pedir perdón, sino que lo volverán a intentar. Y la verdad que así lo espero. Un estado de pandereta como el español merece esto y más. Y además, volviéndolo a intentar pondrán en serios apuros al presidente Pablo Iglesias y a su bufón Pedro Sánchez.