Publicitat
Política · 4 de Maig de 2020. 10:35h.

Discrepàncies a ERC per l’estat d’alarma

Joan Tardà demana al partit que s’abstingui

Discrepàncies a ERC per l’estat d’alarma

El dirigent d’ERC, Joan Tardà, ha demanat que el seu partit s’abstingui en la votació de l’estat d’alarma al Congrés, malgrat que la direcció dels republicans adverteix amb votar-hi en contra en cas que no es retornin les competències a Catalunya.

“Ignoro que decidirà l'executiva d’@Esquerra_ERC però desitjo que es mantingui en l’abstenció. Criticar, proposar i sobretot negociar, és a dir, mantenir la línia d’actuació responsable en veu de dels companys del Congrés i Senat. Cal contemplar el bosc, no només la primera filera d’arbres”, ha escrit.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 VRaptor, Alicante, 06/05/2020 - 01:59

El Tardá ha tenido desde hace tiempo algo muy claro y eso es que el Estado es algo muy potente y poderoso. Hizo el símil de quien ve de lejos una montaña y piensa que la puede escalar fácilmente, pero al llegar a la falda y mirar hacia arriba, se da cuenta de la enormidad que tiene delante. La abstención era nadar y guardar la ropa. Van al fondo.

#7 electra, Barcelona, 04/05/2020 - 21:10

Dijous tots al carrer i viva la pepa, i ERC I CDC reponsables a Cataluya del desastre que passarà. A mi el torra no em mana!!

#6 Santi, Barcelona, 04/05/2020 - 15:21

La viva imatge de l'home de Cromanyó ha parlat. El que hauria de fer es gaudir de la generosa pensió que li ha qudat despres de trenta anys arrosegant-se pels passadisos del Congrés i permetent-li, com a pais democràtic, despotricar contra el sistema que l'ha mantigut. Un professor de català com ell ja voldria cobrar el que reb cada any...

#5 Daniel, Tokio, 04/05/2020 - 13:33

Tranquilos, el parásito no suele matar el cuerpo del que vive, aunque chincha y exprime todo lo que puede.

#4 Mur, Barecelona, 04/05/2020 - 11:52

Otra pandilla de golpistas sin escrúpulos......callados como zorras con la corrupción generalizada de sus colegas en otros tiempos socios del PP en privatizaciones sanitarias y diversas hediondeces para el pelotazo.