Publicitat
Política · 4 de Juny de 2013. 15:58h.

Discrepàncies al Govern per les estelades a les armes dels Mossos

Homs no hi dóna "transcendència" i Espadaler demana explicacions a una agent

Discrepàncies al Govern per les estelades a les armes dels Mossos

La culata de la pistola de la mosso amb l'estelada

El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha restat importància a que agents del cos dels Mossos d'Esquadra portin l'estelada a l'arma reglamentària després que el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, afirmés que es tractava d'una infracció.

Durant la roda de premsa posterior al Consell Executiu, el portaveu del Govern ha manifestat que "jo crec que ens hem de centrar en el respecte en el protocol de la indumentària i no hi donaria més transcendència".

En canvi, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, va reconèixer en declaracions a Els Matins de TV3 que "havia demanat explicacions" pel cas de l'agent dels Mossos d'Esquadra que lluïa una estelada a la seva arma reglamentària. El conseller ha admès que es tracta d'una infracció de la 'mosso' que està en mans dels seus superiors.

En aquest sentit, Espadaler va recordar que l'arma no ha de patir cap tipus d'alteració de cap mena i que el cas està en mans dels dirigents del cos, que prendran la mesura corresponent. Igualment ha deixat clar que el cos policial ha d'estar totalment al marge de consideracions polítiques.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#10 pep, manresa, 04/06/2013 - 22:45

qui, l'Homs?... ah, aquell paio de Sant Quirze de Besora que fa un parell d'anys va fer una campanya perquè els catalans ens posessim el CAT a les matricules per després enviar els mossos a multar-nos.

#9 BEJOTA, BCN, 04/06/2013 - 20:44

RAHOLA,FERRUSOLA, LA MONJA FOR.,I ARA UNA MOSSA...EL MATRIARCAT CATALÁ ,FARÁ EL QUE CALGUI PER SEGUI MANAN ENCARA QUE FACINS TROÇAOS L'ESTAT.

#8 Eduardo González Palomar, Manlleu, 04/06/2013 - 19:20

¡Muchos nacionalistas de Cataluña no dan cuartel a la Democracia y fijan adhesivos con connotaciones políticas partidistas en bienes públicos (pistolas, vehículos, en el interior de tablones de anuncios oficiales?)!

#8.1 ambaixadorCAT, Figueres, 05/06/2013 - 11:53

Ara resulta que opinar lliurement es "no dar cuartel a la democràcia"?
Quin collons de concepte de democràcia teniu els espanyolistes?

#7 clotilede, Mataro, 04/06/2013 - 18:59

En España y por lo tanto en Cataluña la competencia en explosivos y armas esta en manos de la intervención de armas de la Guardia Civil, por lo tanto si estas personas no cumplen con el reglamento que les retiren el arma.

#7.1 ambaixadorCAT, Figueres, 05/06/2013 - 11:54

perquè, òbviament, un adhesiu enganxat a la culata de l'arma n'altera el funcionament, oi?
Va home va!

#6 Claudi, Bcn, 04/06/2013 - 18:53

Cony, que hi fa aquesta mossa portant una pipa amb la bamdera cubana?