Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2019. 09:47h.

Discurs 'light' de Torra al Mobile

El president no parla ni d'independència ni d'autodeterminació

Discurs 'light' de Torra al Mobile

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha pronunciat un discurs durant la inauguració del Mobile World Congress on ha evitat fer referències tant a la independència com al referèndum. Torra s'ha limitat a apuntar que a Catalunya "estimem la democràcia" i a reivindicar "els principis de Pau Casals", però sense anar més enllà.

El president ha remarcat que Catalunya està "oberta al passat i al futur" que al seu parer "estan lligats". Igualment ha remarcat que Catalunya "ha fet, de la seva voluntat d'existir, el seu senyal d'identitat. Catalunya és un lloc on estimem la democràcia per sobre de tot".

"I la defensa dels drets humans universals i els drets civils i col·lectius sempre ha estat una lluita constant per al poble català. Ho ha estat en el passat i ho és avui. I ho seguirà sent en el futur, perquè mai renunciarem als principis de Pau Casals, un país que es defineix per la cultura, el talent i la llibertat. I és per això que tots confiem en el futur. Perquè sabem d'on venim. i, arrelats en aquesta terra, sabem a on volem anar" , ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Alien, Pluton, 25/02/2019 - 21:37

Sents l'Albà i la Rahola i ja es veu que és un país definit per la cultura i l'elegància. Un Versalles repúblicà.

#6 Alien, Pluton, 25/02/2019 - 21:32

Un país que es defineix per la cultura no promociona la Rahola com musa "intel.lectual" i cinèfila en rus. S'ha de ser cap de fava i republicà cutre! Llavors hi ha aquells que encara diuen que el rei no treballa!!! Sincerament, a mi m'hauríen de pagar una fortuna per aguantar sopar amb aquesta tropa ni que fós un dia cada cincuanta anys.

#5 Veciana, Barcelona, 25/02/2019 - 15:24

No sabia que aquí agradés tant la música de Bach...

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 25/02/2019 - 13:05

El treus de la seva ratafia, dels seus alls, dels seus botijos, de les seves misses, de les seves carbasses gegants i el seus balls de rams i s´avorreix

Ell es un home d´accio, de echarse al monte, de pit i collons. De trabuc i barricada coma la senyora Rahola

No pot viure sense sentir l´adrenalina recorrent el seu apol.lini cuerpo serrano.

#3 El Sifoner, Castelló, 25/02/2019 - 12:04

Vaya, y le dejan hablar delante del jefe del estado, con la represión que hay en derechos humanos y la poca libertad de expresión. No lo entiendo como le dejan actuar tanto a el como a la Colau. Los extranjeros se deben de quedar de piedra cuando vean a estos elementos como se expresan con total libertad y luego se quejan de represión.